Vedete

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, alapteaza in public. Uite cum isi hraneste baietelul in parc FOTO

Andreea Popescu alapteaza in public. Uite imaginea pe care a postat-o de curand pe instagram.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, alapteaza in public. Uite cum isi hraneste baietelul in parc FOTOicon photo

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, s-a retras din showbiz si se dedica exclusiv vietii de familie. Aceasta este casatorita cu multiplul campion la dans Rares Cojoc, iar fructul iubirii lor, un baietel superb, a venit pe lume in urma cu patru luni.

Ambii parinti sunt topiti dupa mostenitorul lor, iar Andreea adora sa-l imortalizeze in tot felul de ipostaze. Iar daca vine vorba despre controversata tema a alaptatului in public, protagonista noastra este clar "pro".

O confirmare este si fotografia pe care tanara a postat-o de curand pe instagram, imagine care o infatiseaza in timp ce alapteaza, relaxata, in parc.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, alapteaza in public. Uite cum isi hraneste baietelul in parc FOTO

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune