Andreea Raducan, fosta mare campioana la gimnastica, iubeste cu foc. A inceput deja sa se afiseze in public cu iubitul!

Andreea Raducan (29 de ani), fosta mare campioana olimpica la gimnastica, nu mai este singura. De ceva timp ea apare la evenimentele mondene unde este invitata la bratul unui barbat foarte prezentabil. WOWbiz.ro a reusit sa obtina chiar de la Andreea amanunte despre cum s-a infiripat aceasta relatie de iubire.

Distribuie pe:

fara descriereAndreea Raducan, impreuna cu noul ei prieten, pe care se pare ca-l cheama DanielWOWbiz: Andreea, se pare ca esti foarte fericita si in plan sentimental…

Andreea Raducan: (n.r. rade) E, nu stiu ce sa spun acum. Sunt, intr-adevar, cu cineva. Este o relatie destul de recenta. Dar important e ca ne intelegem foarte bine.

Cum v-ati cunoscut?

Totul s-a petrecut in vara acestui an. El a emigrat cu parintii lui in Germania, dupa care a plecat in Statele Unite ale Americii. Nu este o persoana publica.

Auzise de tine inainte de a va cunoaste personal?

O sa va spun sincer ca era destul de putin pus in tema cu palmaresul meu sportiv. Eu i-am povestit mai multe amanunte dupa ce am inceput sa iesim impreuna, sa ne cunoastem mai bine. Pe el l-a interesat omul Andreea Raducan si nu sportiva Andreea Raducan.

Am vazut ca este foarte tandru cu tine….

Tine mult la mine si ori de cate ori are posibilitatea s-o faca imi arata acest lucru.

Totusi, nu ne-ai spus cum il cheama?

E, acum nu o sa dau tot din casa. Nu va voi da numele lui pentru ca el nu-si doreste sa fie in centrul atentiei. Suntem impreuna si atit.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate