Andreea Tonciu, dezvăluri dureroase și pline de lacrimi! ”Am stat numai la pat din luna a șasea de sarcină! Îmi era rău, nu puteam să mă mai ridic”!

Andreea Tonciu a povestit la ”Bravo, ai stil! Celebrities” cu ce probleme uriașe s-a confruntat în sarcină

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Andreea Tonciu a avut un moment de sinceritate, zilele trecute, la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și a povestit, printre lacrimi, cât de greu i-a fost în perioada în care a fost însărcinată cu fetița ei. Supărată pe colega sa, Calina, fiindcă a jignit-o în culise, când i-a ”aruncat” un „să mori tu!”, bruneta a început tirul la adresa tinerei de 20 de ani.

”Cum îți permiți tu să îmi vorbești mie așa, cine te crezi?! Tu ești un copil pe lângă mine, trebuie să ai grijă la cuvinte, la modul de abordare! În viața ta, să nu mai vorbești cu mine așa, tu ești o puștoaică pe lângă mine, e musai să ai respect! Cum să îmi spui mie…”să mori tu”, păi eu am un copil de crescut, vreau să trăiesc pentru el”, a tunat Andreea înspre Calina.

Citeste si: Este cel mai mare anunț. PNL îndeplinește visul tuturor românilor - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Bravo ai stil! Celebrities. Bianca Rus, săgeată către Cătălin Botezatu: "E foarte rușinos să nu știi că port o creație de a ta... Spui doar vorbe în vânt care mă fac să plâng!”

Citeste si: Andreea Tonciu, sărut pe buze cu Cătălin Botezatu? „Mi-a căzut și rochia de pe mine!” Imaginile surprinse la Bravo, ai stil! Celebrities nu îi vor pica bine soțului ei

Citeste si: Bianca Rus și-a schimbat look-ul și a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului

Andreea Tonciu a spus tot despre sarcină! ”Aș fi riscat să pied copilul”

Mai mult, Tonciu avea să mai adauge ceva în discursul ei din emisiune. ”Vreau să fiu mult timp lângă fetița mea, o iubesc, este totul pentru mine. Eu am avut probleme în sarcină. Calina, tu știi că eu am stat la pat de la șase luni, îmi era rău, nu puteam să mă ridic, altfel, aș fi riscat să pierd copilul. De aceea, nici în glumă nu permit astfel de cuvinte”, a comentat Andreea la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Andreea Tonciu a avut probleme cu sarcina! ”Durerile îi dispar dacă se lungește, concret, când se întinde în pat”

Dacă fosta manechină a vorbit despre acest lucru dureros din viața ei, și mama sa a spus, la vremea respectivă că, Andreea Tonciu a avut probleme cu sarcina.”Se plânge de dureri, dureri de burtă. E drept, burtica a crescut mai mult în ultima vreme și începe sa preseze. Cât stă în picioare să taie sau să facă una alta o ia durerile. Nu poate să stea multă vreme nici în picioare, dar nici pe scaun. Durerile îi dispar dacă se lungește, concret când se întinde în pat”, a declarat Maria Tonciu pentru WOWbiz.ro, în perioada în care fosta manechină era gravidă.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman nu mai poate avea copii. Iată care este motivul!

Un celebru prezentator din România dă o veste bombă. A divorțat

Rețetă: Cea mai delicioasă ciorbă cu carne de pui: Evită greșeala făcută de toate gospodinele prin care ciorba devine toxică

Ștefan Farrel, iubitul Biancăi Rus, avansuri de la un alt bărbat!

Andreea Tonciu e ”minciună” pe lângă sora ei! La 20 de ani, Lorena e bombă cu fitil aprins

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies