Andreea Tonciu e gravidă? Cine a aruncat bomba EXCLUSIV

Andreea Tonciu e gravidă. Bomba a fost aruncată de o concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Andreea Tonciu e gravida
Andreea Tonciu e gravida


In articol:

Zilele trecute, Andreea Tonciu a întârziat la emisiune motivând că i-a fost rău și a ajuns la spital. Nu a vrut să dea amănunte despre ce s-a întâmplat de fapt, a spus însă că a făcut o ecografie, că trebuie să facă niște analize.

Citeste si: Gina Chirilă, cea mai sexy graviduță! Soția lui Bogdan Vlădău e aproape în 7 luni și a luat doar 3,5 kg! Prima imagine cu burtica

Andreea Tonciu gravida
Andreea Tonciu ar putea sa fie gravida

O zi mai târziu a mărturisit chiar în emisiune că a deranjat-o faptul că niciuna dintre colegele sale de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” nu a întrebat-o ce s-a întâmplat de fapt și cât de rău îi este. ”În acest weekend mi-a fost foarte rău”, a spus Andreea Tonciu.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

În culise însă, Bianca Rus și Raluca Tănase au bârfit pe tema stării de rău a Andreei Tonciu.

Bianca Rus a aruncat bomba: ”Eu cred că e gravidă”, iar Raluca Tănase și-a amintit faptul că Andreea Tonciu se tot văita că are stări de greață.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, despre concurentele de ”Bravo, ai stil! Celebrities”: Andreea Tonciu e singura celebritate, celelalte sunt niște ”sorcove”

Nu sunt singurele care cred că Andreea Tonciu este gravidă. În urmă cu o săptămână, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities!” a postat un story în care apărea în baie, într-un tricou, iar prin acesta părea că se zărește o burtică de gravidă. Cel puțin așa au susținut și unii fani ai Andreei Tonciu, care i-au atras atenția că în pozele pe care le postează folosește ”mult filtru” tocmai pentru a se subția. 

Citeste si: Theo Rose, ironica la adresa Andreei Tonciu! "Am fost sa iau masline sa mai impodobesc la sorcova!" Iata cum au reactionat concurentele!

Andreea Tonciu gravidă? Are o fetiță de trei ani

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu au împreună un copil, Rebeca de trei ani.  La ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Andreea Tonciu vorbește des de fiica sa. La un moment dat, în culisele show-ului, Andreea Tonciu după o ceartă cu o altă concurentă, bruneta a dezvăluit că a avut o sarcină grea.

”Vreau să fiu mult timp lângă fetița mea, o iubesc, este totul pentru mine. Eu am avut probleme în sarcină. Calina, tu știi că eu am stat la pat de la șase luni, îmi era rău, nu puteam să mă ridic, altfel, aș fi riscat să pierd copilul. ”, a spus Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Reacția Andreei Tonciu, după ce Bianca Drăgușanu le-a făcut „sorcove” pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Prietena mea nu a făcut o jignire”

Soțul lui Tonciu, amenințări în scandalul declanșat de Bianca Drăgușanu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Mătur cu tine...”

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Ștefan Farrel, iubitul Biancăi Rus, avansuri de la un alt bărbat!

Cum a minţit Andreea Tonciu că nu îşi va face operaţie estetică la nas: „Ăsta e farmecul meu. Nu mi-l voi opera niciodată”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies