Andreea Tonciu îi arată lenjeria intimă lui Cătălin Botezatu, la Bravo, ai stil! Celebrities: „Îți dau și din față dacă vrei”

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Tonciu a apărut la Bravo ai stil Celebritiesw îmbrăcată într-o ținută extrem de îndrăzneață. Cu lenjeria la vedere, fosta asistentă de televiziune a defilas și i-a arătat formele, demonstrând că încă mai este la fel de sexy ca înainte să devină mămică.

„Andreea, îmi place că ești asumată”, i-a spus Cătălin Botezatu frumaosei Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, sexy și lipsită de inhibiții

Îndrăzneață din fire, Andreea Tonciu s-a dus la masa juraților, spre Cătălin Botezatu, pentru a-l lăsa pe celebrul deisgner să îi admire ținuta îndeaproape.

„Scuză-mă, te rog. Cătălin vreau să vin mai aproape și să îmi spui dacă îți place lenjeria mea intimă! Pentru că uite, am 33 de ani și pot să mă dezbrac aici, pentru că eu am apărut sexy! Asta e de la spate! Îți dau și din față dacă vrei”, i-a spus Andreea Tonciu lui Cătălin Botezatu, care a fost uimit de gestul Andreei Tonciu.

fara descriere

Citeste si: Adio, ”pupi de la Bia”! Maurice Munteanu, despre ținuta Biancăi Rus, în această seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities” ”Ai ceva de Eforie Sud!”

Frumoasa concurentă de la Bravo ai stil Celebrities i-a arătat deignerului cum arată lenjeria ei intimă și din față și din spate.

„Este o ținută foarte frumoasă. Faptul că a venit așa, în chiloți, intenționat... Ești o splendoare, o dulceață, ce vrei tu, în seara asta cel puțin. Ești asumată. Bravo, ai stil!”, i-a spus Cătălin Botezatu Andreei Tonciu, încântat de ținute pe care a ales-o tânăra mămică.

fara descriere

Andreea Tonciu de la Bravo ai stil Celebrities, mesaj pentru fanii emisiunii

„Dragii mei, vă mulțumesc din inimă. Voi sunteți puterea mea, voi sunteți diamantele mele frumoase. Se vede că v-a fost dor de vmine. Sunt foarte emotivă când vorbesc cu voi. Nu uitați să votați 4 la 1206. Vă pup și vă iubesc” le-a transmis Andreea Tonciu fanilor ei care o urmăresc în cadrul emisiunii de la Kanal D. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate