Andreea Tonciu, primele declarații despre problemele de sănătate care au băgat-o în spital: „Mi-am făcut o ecografie și...”

Andreea Tonciu a făcut primele declarații la Bravo ai stil Celebrities despre problemele de sănătate care au făcut-o să ajungă la spital.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Andreea Tonciu a întârziat la Bravo ai stil Celebrities pentru că a ajuns la spital. Ajunsă în emisiune, a spus că se simte mai bine, dar nu a dat foarte multe declarații despre afecțiunea de care suferă. A precizat, însă, că are o problemă mai veche.

„Mi-a fost foarte rău și am ajuns la spital dimineață. Sunt bine cât de cât. Mi-am făcut o ecografie și trebuie să îmi fac niște analize, că nu le-am mai făcut de mult timp”, a spus Andreea Tonciu când a intrat în platoul Bravo ai stil Celebrities.

„O să avem un nepoțel”, a glumit Cătălin Botezatu.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Ar fi de bine dacă ar fi așa. Am niște probleme pentru că știu că am mai fost acum ceva timp în Turcia și chiar am niște probleme de care chiar prefer să nu vorbesc acum”, a continuat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, dezvăluiri dureroase și pline de lacrimi!

Andreea Tonciu a avut un moment de sinceritate, zilele trecute, la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și a povestit, printre lacrimi, cât de greu i-a fost în perioada în care a fost însărcinată cu fetița ei. Supărată pe colega sa, Calina, fiindcă a jignit-o în culise, când i-a ”aruncat” un „să mori tu!”, bruneta a început tirul la adresa tinerei de 20 de ani.

”Cum îți permiți tu să îmi vorbești mie așa, cine te crezi?! Tu ești un copil pe lângă mine, trebuie să ai grijă la cuvinte, la modul de abordare! În viața ta, să nu mai vorbești cu mine așa, tu ești o puștoaică pe lângă mine, e musai să ai respect! Cum să îmi spui mie…”să mori tu”, păi eu am un copil de crescut, vreau să trăiesc pentru el”, a tunat Andreea înspre Calina.

Mai mult, Tonciu avea să mai adauge ceva în discursul ei din emisiune. ”Vreau să fiu mult timp lângă fetița mea, o iubesc, este totul pentru mine. Eu am avut probleme în sarcină. Calina, tu știi că eu am stat la pat de la șase luni, îmi era rău, nu puteam să mă ridic, altfel, aș fi riscat să pierd copilul. De aceea, nici în glumă nu permit astfel de cuvinte”, a comentat Andreea la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

George Burcea a comis-o din nou! Procurorii, provocați de soțul Andreei Bălan! A făcut „liniuțe” în văzul lumii VIDEO

Imagini SENZAȚIONALE cu vila colosală a lui Liviu Dragnea! În fața casei se lăfăie gunoaiele

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

Viorica Dăncilă sare în apărarea fostului ministru Sorina Pintea: „Suferința ei nu e mimată”

Puterea Dragostei 05 martie. Scandalul dintre Ligi și Philip continuă! Andreea Pirui crede că se vor împăca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies