Andreea Tonciu, primele declarații despre problemele de sănătate: „Durerile astea nu le-am avut în viața mea”

Andreea Tonciu are problemelcu spatele. Bruneta nu știe ce să mai facă să scape.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Tonciu nu mai apare la toate evenimentele mondene, așa cum o făcea pe vremuri, și nici nu mai ține primele pagini ale persei. Cu toate acestea, îi place în continuare să fie o femeie cochetă și să arate bani. În utlima vreme, însă, duerrile de spate nu îi dau pace.

„Am probleme, mă doare foarte tare spatele, probabil am sânii prea mari și mă doare spatele rău de tot și am venit să mă fac bine. Am venit să văd despre ce e vorba, de ce am durerile astea, pe care nu le-am avut în viața mea. Fac sală foarte multă, corpul meu nu a fost obișnuit cu sala, că nu am făcut sală în viața mea. Acasă în afară de mâncare și ordine, nu fac altceva. Am o doamnă care îmi face curățenie generală. O viață am, trebuie să-mi fac și eu toate plăcerile. O să-i spun și soțului meu să vină aici (n.r.: la masaj) ca să se relaxeze și el”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

fara descriere

Andreea Tonciu și-ar dori să mai apară la televizor

Andreea Tonciu si-a schimbat radical modul de viata in momentul in care l-a cunoscut pe Daniel Niculescu si a ramas insarcinata si, desi viata de sotie si mamica este plina de satisfactii, Andreei ii lipsesc iesirile dese si aparitiile la televizor pe care le avea inainte.

„Să ştii că am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri... Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc”, a declarat Andreea Tonciu, conform Spynews, în urmă cu un an.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, noi declarații despre scandalurile violente dintre ea și Alex Bodi! „Fum fără foc nu iese”


Cand a discutat despre aceste probleme cu sotul ei, acesta nu a fost alaturi de ea. Se stia insa ca Daniel Niculescu nu este un fan al aparitiilor publice si al stilului de viata petrecaret pe care il avea sotia lui in anii trecuti.

fara descriere


„I-am zis: 'Vreau să vin la sală, vreau să mă duc la toate emisiunile posibile, peste tot, cum eram înainte. Dacă nu, o să înnebunesc! Dacă nu, o să mă ai pe conştiinţă!' Mi-a spus că sunt nebună, că nu ştiu ce...”

Bruneta a avut insa replica pentru sotul ei: "Mă duc şi mă angajez pe 20 de milioane, i-am zis. Sincer", a mai povestit Andreea Tonciu pentru Spynews.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate