Andreea va lua foc! Cum au fost surprinși Bianca și Livian: „Ochii nu mint”

Bianca și Livian s-au filmat într-o ipostază incendiară.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Povestea dintre Livian și Bianca începe să prindă din ce în ce mai mult contur. Cei doi concurenți de la Puterea dragostei sunt din ce în ce mai apropiați și nu se mai ascund.
In articol:

După ce au ieșit împreună la plajă și s-au fotografiat într-o ipostază inedită, Bianca stând în spatele lui Livian, a venit rândul ca acesta să ducă lucrurile la un alt nivel.

Îmbrăcați elegant, cei doi au fost surprinși în timp ce dansează împreună, iar fanii au fost extrem de încântați de această apariție. Livian a scris și un mesaj alături de filmuleț:

„Mătăsea pe corpul ei, o tragi în jos și o urmărești alunecând. Mă prinde vreodată înșelând, va încerca să îmi taie...”

„Aveți grija unul de celălalt, comunicați..iar cele mai dure trăiri discutațile voi 2 , atât!! Fiți sinceri unul cu celălalt și nu lăsați intrigile și frustrările celorlalți sa distrugă ceva frumos, acel frumos care sper ca va triumfa!! Sunteți deosebiți!!”, le-au transmis fanii.

Ieri, cei doi au postat o imagine împreună, alături de mesajul: „Acei ochi nu mint niciodată”, a scris Livian.

Bianca, discuții aprinse cu Andreea

Încă de când a revenit în casa Puterea dragostei, Bianca nu a fost privită cu ochi buni de către Andreea, cea care a dezvăluit că îl place pe Livian. Vineri, atunci când a fost aleasă fata favorită, Bianca a ales să iasă cu Livian la întâlnire. Pentru a îndulci situația, Jador a ales-o pe Andreea. Momentul întâlnirii lui Livian cu Andreea a fost aspru comentat de către Andreea.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Silk on her body, pull it down and watch it slip off Ever catch me cheating, she would try to cut my d*** off🤪 🐺🦊

A post shared by Savage aF🐺 (@mr.livian) on

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate