Vedete

Andrei Gheorghe, umor negru despre situatia sa: “Sunt un pensionar de Pipera”

Jurnalistul Andrei Gheorghe, gasit mort luni seara in locuinta sa, avea doar 56 de ani, iar in ultima perioada nu mai lucra.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Andrei Gheorghe, umor negru despre situatia sa: “Sunt un pensionar de Pipera”

Intr-un interviu din urma cu un an, Andrei Gheorghe, in stilul careacteristic, spunea despre el ca e “pensionar de Pipera”.

Era in perioada in care, Andrei Gheorghe a provocat un mare scandal dupa ce a publicat pe pagina sa de socializare numerele de telefon ale politicienilor aflati la putere, indemnandu-i pe romani sa-i sune si sa le dea mesaje.


Andrei Gheorghe, despre situatia sa: "Nu ma plateste nimeni de o gramada de vreme"

“Cine sunt eu? Un pensionar care sta in Pipera si sta pe Facebook. Ieri am publicat numerele de telefon ale unor persoane platite din banii nostri”, spunea Andrei Gheorghe, dupa ce ministrul de Interne a precizat ca fapta lui este una grava.


“Nici somer nu sunt, nu ma plateste nimeni de o gramada de vreme”, marturisea Andrei Gheorghe in acelasi interviu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune