Vedete

Andrei Stoica, despre motivele care l-au determinat să renunţe la Exatlon România! În ce stare se află acum fostul concurent

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andrei Stoica, despre motivele care l-au determinat să renunţe la Exatlon România! În ce stare se află acum fostul concurenticon photo
 
Anda Adam, Alex Moraru şi Andrei Stoica au venit în platoul emisiunii WOWbiz, unde au vorbit despre concursul fenomen Exatlon. DE asemenea, Bogdan Stoica a făcut mărturisiri despre cum se simte după ce a fost nevoit să abandoneze show-ul.
Se bucura din plin de succes în cadrul Exatlon, însă o accidentare l-a determinat să renunţe la concurs. Andrei a revenit în ţară în urmă cu câteva săptămâni, iar acum a vorbit despre cum se simte. 
 
”Sunt OK, voi începe recuperarea, nu este foarte grav, dar doctorul mi-a dat de ales: fie vin în ţară ca să mă recuperez, pentru că în Dominicană nu voi primi mâncare, nu voi putea să mă fac bine complet.”, a mărturisit el. 
 
Întrebat cum a venit această accidentare, Andrei a dezvăluit că la început nu a ştiut ce s-a întâmplat.
 
”Înainte de minigame, am avut un bonusgame, unde am participat cu  Diana Belbiţă. La început, când am căzut, am izbucnit în râs. Nu mi-a venit să cred. Pur şi simplu mi s-a blocat genunchiul când m-am aplecat.”, a mărturisit el pe canapeaua de la WOWbiz.
 
”În momentul minigame-ului nu am simţit nimic, când m-am aşezat pe bancă mi-a trosnit, efectiv. Am auzit cum s-a întâmplat. Cred că de la bonusgame m-am accidentat, acolo m-am forţat. M-am speriat pentru viitorul carierei mele,pentru că ştiu situaţii de oameni care au fost nevoiţi să renunţe după ce s-au dus la duş şi n-au mai putut să facă sport. Ştiam că lipsa vitaminelor şi a mâncării ne vor afecta în timp. Dar e bine că nu am nimic grav. În timp, cu ajutorul kinetoterapiei, mă voi vindeca. Vor mai fi alte sezoane de Exatlon şi poate cine ştie, voi reveni.”, a mărturisit Andrei. 
 
”Acum râd, dar o săptămână de zile mi-am făcut tot felul de filme până când a venit diagnosticul. Mă gândeam că mă voi opera, că cine ştie ce voi păţi.”, a mai precizat el.
 
De asemenea, Andrei a dezvăluit că în weekend a sărbătorit-o pe soţia lui, care şi-a aniversat ziua de naştere.
 
”Am sărbătorit ziua soţiei în weekend. Cu mic, cu mare, am petrecut cu toţii.”, a mai spus fostul concurent de la Exatlon. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune