Andrei Ungureanu, cunoscut și ca „Omul cu Tourette”, s-a căsătorit în mare secret cu aleasa inimii sale! WOWbiz are toate detaliile de la evenimentul ținut departe de ochii lumii | EXCLUSIV

Andrei Ungureanu și Alina Crăciun și-au oficializat relația în acte. Primele declarații ale celor doi, după ce au devenit soț și soție!

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Andrei Ugureanu a devenit cunoscut rapid după ce a câștigat unul dintre cele mai urmărite show-uri de umor din România. Carisma, dar și faptul că a vorbit întotdeauna deschis despre sindromul de care suferă, i-au adus notorietate, iar acum are o comunitate impresionantă de urmăritori pe platformele de socializare.

Totuși, "Omul cu Tourette" nu se bucură de succes numai pe plan profesional. De curând, tânărul și iubita lui au hotărât că este momentul să-și ducă relația la un alt nivel. Într-un interviu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, cei doi au anunțat că au devenit oficial soț și soție.

Citește și: Omul cu Tourette, mărturii halucinante! A avut un frate, care a murit: "S-a întâmplat la 29 de ani, prea devreme"| EXCLUSIV

"Omul cu Tourette" și iubita lui s-au căsătorit în mare secret

Andrei Ungureanu și Alina au ales să facă pasul cel mare departe de ochii curioșilor. Cununia civilă a avut loc la Miercurea Ciuc, într-un cadru restrâns, fără prea mulți invitați. Doar câțiva apropiați le-au fost alături tinerilor căsătoriți, în cea mai importantă zi din viața lor:

"Reporter: Când v-ați căsătorit?

Andrei Ungureanu: Acum vreo două săptămâni. Știe lumea cât de cât. Bine, persoanele care ne urmăresc pe noi destul de des. Ei în mare parte știu.

Alina Ungureanu: O să știe mai multă lume când o să facem și nunta, pentru că nunta urmează la anu'.

Reporter: Ați făcut doar căsătoria civilă?

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Andrei Ungureanu: Da, în Miercurea Ciuc. Eu sunt Andrei Ungureanu și ea este acum Alina Ungureanu.

Alina Ungureanu: Încă nu realizez că mi-am schimbat numele de familie.

Citește și: Andrei Ungureanu are doar 8 clase! Coșmarul trăit de ”omul cu Tourette” în școlile românești și unde a ajuns să lucreze tânărul?

Reporter: Și nunta deja ați programat-o?

Andrei Ungureanu: Încă nu.

Reporter: Ați făcut cununia civilă cu părinții?

Andrei Ungureanu: O mică petrecere a fost. Au fost bunica mea, mătușa, doi prieteni și atât.

Alina Ungureanu: Părinții noștri sunt în Italia, și mama mea și mama lui.", au declarat proaspeții însurăței, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Omul cu Toturette s-a căsătorit

Andrei și Alina Ungureanu

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Omul cu Toturette căsătorie în secret

Andrei și Alina sunt oficial soț și soție

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Cum s-au cunoscut Andrei Ungureanu și iubita lui?

Notorietatea cu care Andrei Ungureanu s-a ales în urma apariției la TV a venit la pachet și cu o dragoste neașteptată. Tânărul, care este un "personaj" cunoscut pe Tik-Tok, a descoperit-o Alina, actuala lui soție, în timpul unui live pe platforma de socializare. Fără să stea pe gânduri, cei doi au început să vorbească, iar până la o poveste impresionantă de iubire nu a mai fost decât un pas: "Am cunoscut-o pe noua mea iubită pe Tik-Tok. În timp ce făceam un live, mă uitam pe acolo, și povestea ei de viață mi-a plăcut, dar și cum este ea ca persoană. Are și ea niște ticuri, dar nu Tourette.", povestea Andrei Ungureanu în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV. 

Omul cu Tourette soție

Andrei și Alina Ungureanu

[Sursa foto: Captură video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

"Mi-au dat lacrimile!" Lidia Buble a trecut printr-o experiență cu adevărat dureroasă. Nu a crezut că i se poate întâmpla una ca asta

Prima apariție publică a Ellei de la "Puterea Dragostei", după ce mama ei a murit. A transmis un mesaj plin de durere: "Atunci când treci prin viață..."

Anca Dinicu ajunge pe masa de operație. Actrița se confruntă cu probleme serioase de sănătate: "De fiecare dată am făcut recuperare, doar că acum nu mă mai ajută deloc"

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Anca Dinicu ajunge pe masa de operație. Actrița se confruntă cu probleme serioase de sănătate: "De fiecare dată am făcut recuperare, doar că acum nu mă mai ajută deloc"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies