Andrei Versace, ”distrus” că a rămas cu mii de euro necheltuiți în pandemie! ”Carantină pe barosăneală”

Vă mai aduceți aminte de Andrei Versace, personajul devenit viral după replica ”dacă vă dau creierul meu, vă ia corpul razna”?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Andrei Versace, unul dintre cei mai simpatici băieți de bani gata din mediul online, a revenit în forță după câteva luni în care a trebuit să suporte cu greu autoizolarea. Versace s-a declarat încă de la începutul pandemiei un adept al măsurilor luate de Guvern, pentru siguranța lui și a celor din jur.

Andrei Versace, în pandemie! ”Vreau să ies să cheltui”

fara descriere

Asta nu înseamnă că nu a suferit. Versace a pus, la un moment dat, o fotografie din dormitorul lui, în care apar câteva teancuri de euro, cheile de la mașină, două parfumuri și o pereche de ochelari de firmă. Mesajul lui Versace: ”Să se deschidă restaurantele! Vreau să ies să cheltui. Am bani mulți. End of story!”, a scris Andrei Versace.

fara descriere

Oricum, Andrei Vesrace a avut parte de ”carantină pe barosăneală”, adică din când în când, acesta mai posta câte o imagine în care să se vadă luxul și opulența în care își petrece pandemia. Evident, după relaxarea măsurilor, Versace a ieșit în oraș regulamentar, cu masca peste figură.

fara descriere

Citeste si: Andrei Versace a fost numit "gay" de un tanar de bani gata din Satu Mare! Ce replica acida i-a dat "Regele Fitelor"

Citeste si: Andrei Versace si-a tras iubita! E BOMBA-SEXY! Imagini cu bruneta

Citeste si: Andrei Versace se lauda ca si-a tras bloc de fite in Dorobanti! Al cui este, in realitate, imobilul cu 4 etaje din apropiere de ASE care tocmai s-a construit

Andrei Versace, în pandemie! Și-a tras bloc în Piața Victoriei

Andrei Pârvan, pe numele lui real, a devenit extrem de popular după ce actorul Mihai Bendeac l-a transformat într-un personaj în scenetele lui despre băieții de bani gata. Versace avea deja ”fani” în mediul online, datorită postărilor în care sublinia obsesiv faptul că este bogat și își permite orice. În ultima perioadă, Versace s-a mai retras din ”lumina reflectoarelor” și a apărut din ce în ce mai rar în presă.

fara descriere

În urmă cu câțiva ani, familia lui Andrei Pârvan a ridicat un bloc de birouri în zona Pieței Romane, iar ”mondenul” Versace s-a ocupat cu supravegherea lucrărilor, lucru care l-a ținut destul de ocupat pentru o perioadă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate