Andy aruncă bomba la Puterea dragostei! ”Roxana îi va da rapid papucii lui Bogdan Mocanu, știe și el”! Motivul pentru care fostul iubit al femeii nu crede în noua ei relație EXCLUSIV

Andy Adetu a vorbit despre noua relație pe care Roxana o are în casa Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

De când a intrat în emisiunea Puterea dragostei, Bogdan Mocanu a fost fermecat de Roxana și a făcut tot posibilul să îi intre în grații.

Concurenta a acceptat atenția lui, dar a evitat să facă un cuplu cu musculosul bărbat și a încercat să-l țină, totuși, la distanță. El însă nu și-a pierdut speranța și a continuat să tatoneze terenul, deși, la un moment dat, ajunsese bătaia de joc a celorlaltor fete din casă. Drept dovadă, Simina i-a spus că este ”un fraier” pentru că se ține după fata pe care o place, în timp ce ea spune că este îndrăgostită de grecul Alexander.

Citeste si: Drama neștiută a Andreei Mantea: „Urma să-mi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv și creștea repede”

Citeste si: Andreea Mantea, schimbare radicală! Nu a mai apărut niciodată cu părul așa: „Foarte frumos noul look”

Citeste si: Anamaria Prodan, fotografiată fără lenjerie intimă! Fanii au reacționat imediat

Roxana îl joacă pe degete pe Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! ”El știe acest lucru”

Insistența lui Bogdan a fost însă de bun augur, căci, finalmente, minunea s-a întâmplat și, în clipa de față, bărbatul formează un cuplu pe bune cu femeia pe care o adoră! În mod surprinzător, concurenții din casă nu văd cu ochi buni această nouă idilă! În premieră pentru WOWbiz.ro, Andy a spus ce gândește despre legătura amoroasă a fostei sale iubite! ”Dacă până acum, ea a fost cea care a fost respinsă, fie de mine, fie de Alexander, de data aceasta, va fi persoana care îi va da rapid papucii celui cu care formează acum un cuplu. Roxana îl joacă pe degete pe Bogdan Mocanu la Puterea dragostei, și el știe acest lucru, dar se complace în situația asta. Îi place să fie în preajma ei și nu mai contează nimic altceva. Asta e…”, a spus Andy, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: