Andy de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut după o schimbare radicală de look! Uite ce și-a făcut la păr fostul concurent

Andy de la Puterea Dragostei și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum fostul concurent.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andy de la Puterea Dragostei a devenit unul dintre cei mai controversați concurenți din show din cauza relației lui cu Roxana. Cei doi tgineri păreau pe drumul cel bun, însă certurile repetate dintre ei i-au făcut pe aceștia să se desprtă mai repede decât se așteptau cei din jur. După ce s-a separat de iubita lui din competiție, Andy s-a întors în România. Nu a durat mult și a vrut să devină din nou concurent în casa Puterea Dragostei, dar și-a pierdut acest drept după ce a fost agresiv cu Roxana.

fara descriere

Chiar dacăa avut un comportament violent cu o femeie și a fost criticat de mulți dintre fanii emisiunii, Andy Adetu este încă foarte popular și se bucură de susținerea publicului. Pentru a nu-și dezamăgi admiratorii, el publică fotografii pe paginile lui și ține legătura cu ei în acest mod.

Recent, Andy a publicat pe Instagram imagini în care este de nerecunoscut. Tânărul, care și-a obișnuit fanii cu părul aranjat peste cap și atent la fiecare șuviță, a abordat un look nou. Fostul concurent a renunțat la produsele cosmetice de îngrijire a părului și nu și-a mai aranjat podoaba capilară așa cum o făcea până acum.

Citeste si: Loredana Chivu a luat o decizie după ce s-a combinat cu None de la Puterea Dragostei: „Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii”

 

fara descriere

Andy de la Puterea Dragostei, declarații despre episodul violent cu Roxana

„M-a jignit foarte urât, m-a înjurat. Ea voia să ies din emisiune, a făcut strategii, a spus că vrea să facă ceva să mă elimine. Nu voia să mă vadă acolo că fac cuplu cu cineva, să nu vadă evoluția mea spre bine”, a spus Andy, motivându-și gestul. „M-a adus în starea asta. Nu am mai conștientizat. Îmi pare foarte rău pentru gestul urât pe care l-am făcut, mai ales că am văzut acum imaginile. Eu nu am dat niciodată într-o femeie, dar uite la ce s-a ajuns din cauza ei”, a spus el.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate