Andy de la "Puterea Dragostei" și Dani Mocanu, anunțul pe care îl aștepta toată lumea. Fanii emisiunii, în extaz

Andy a rămas unul din cele mai emblematice personaje de la primul sezon "Puterea Dragostei".

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
Andy a rămas unul din cele mai emblematice personaje de la primul sezon "Puterea Dragostei". Rămas în memoria multor concurente, dar și telespectatoare, pentru frumusețea lui debordantă, iată că Andy nu a reușit să își găsească marea iubire în casa emisiunii, așa că s-a concentrat pe partea profesională.
Alături de Dani Mocanu, Andy a lansat o piesă, spre surprinderea fanilor care l-au îndrăgit în emisiune.
In articol:

"Salutare, România. Vreau să ciocnesc un pahar cu fratele meu Andy de la Puterea Dragostei, Andy din Brăila, mai exact. Vrem să vă anunțăm pe această cale că am făcut cel mai tare hit alături de fratele meu, și cu siguranță o să fie pe placul tuturor. Vă pupăm, vă iubim și stați aproape", a transmis Dani Mocanu.

Andy de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut după o schimbare radicală de look!

fara descriere

Chiar dacăa avut un comportament violent cu o femeie și a fost criticat de mulți dintre fanii emisiunii, Andy Adetu este încă foarte popular și se bucură de susținerea publicului. Pentru a nu-și dezamăgi admiratorii, el publică fotografii pe paginile lui și ține legătura cu ei în acest mod.
Recent, Andy a publicat pe Instagram imagini în care este de nerecunoscut. Tânărul, care și-a obișnuit fanii cu părul aranjat peste cap și atent la fiecare șuviță, a abordat un look nou. Fostul concurent a renunțat la produsele cosmetice de îngrijire a părului și nu și-a mai aranjat podoaba capilară așa cum o făcea până acum.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate