Angel are 22 de ani, dar e cumplit ce i-a facut prima iubita! S-a iubit cu o femeie mai batrana ca el, pana cand..."Mi-a spus sa facem sex cu..."

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere Unul din concurentii care s-au inscris la emisiunea "Te vreau langa mine" a reusit sa socheze audienta cu povestea lui de viata. In varsta de doar 22 de ani, Angel a avut parte de o prima poveste de dragoste desprinsa ca din filme. (Gabriela Cristea si Tavi Clonda au impodobit bradul! Veziaici  imagini superbe cu cei doi)
"N-am prea avut relatii, am intalnit o femeie pe Tinder, scria ca are doar 21 de ani. Am vorbit cu ea, am iesit, a existat o chimie intre noi. In realitate, avea 32 de ani si era din Filipine. Nu, nu era bona.
In Filipine a fost dama de companie si a ramas insarcinata. Cel cu care avea copil a amenintat-o ca o omoara daca pastreaza copilul, motiv pentru care a venit in Romania.
Relatia a durat 5 luni si cam atat. Sfarsitul a inceput cand ea mi-a propus sa facem chestii mai interesante in pat si sa o aduca pe prietena ei romanca. Am acceptat, eram foarte incantat. Cine n-ar vrea asa ceva?
A fost o experienta interesanta, la un moment dat a vrut sa ne filmam, iar apoi mi-am dat seama ca facea videochat si era prea mult pentru mine"
, a povestit Angel, spre uimirea tuturor.

fara descriere


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate