Anna Lesko, spectacol de senzualitate pe plajă, cu berea în mână. Artista a atras toate privirile

Anna Lesko este senzualitatea întruchipată.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Anna Lesko este senzualitatea întruchipată. Artista, mama a unui băiețel, nu ratează nicio ocazie în a-și etala trupul de gazelă, iar același lucru s-a întâmplat de curând și pe plajă.
Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, Anna Lesko s-a delectat cu un pahar de bere rece și a incins imaginația fanilor ei cu pozițiile din poze.

"Sa ne racorim,zic☝️", a scris ea în dreptul imaginilor.

Ce mănâncă Anna Lesko pentru a arăta atât de bine la 40 de ani

E celebră şi super sexy! Anna Lesko întotdeauna îşi uimeşte prietenii de pe reţelele de socializare, cu poze incendiare, îmbrăcată sumar. Dar te-a gândit vreodată ce face Anna Lesko de arată atât de bine? Răspunsul îl dă chiar artista!

Vedeta a mărturisit că ţine o dietă de două ori pe an, la fel cum face şi Beyonce. Artista îşi detoxifică organismul cu ajutorul unor ingrediente naturale pe care le consumă între 7 şi 10 zile, scrie Clicksanatate.

”E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficăţelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5.  Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ţi se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beţi cam opt pahare a câte 300 ml. O prietenă de a mea a slăbit şapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveţi voie să beţi apă sau să ciuguliţi, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu seminţe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beţi această limonadă”, este mărturisirea artistei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate