Vedete

Anna Roman, primele dezvăluiri despre sarcina! ”Viitorul soţ va trebui să mă accepte aşa! Îmi doresc tripleţi”

Modelul Anna Roman face dezvăluiri legate de situaţia ei amoroasă dar şi despre o posibilă sarcină.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Anna, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, a mărturisit ca ea şi iubitul italian Christian, nu mai formeaza un cuplu de aproximativ o lună, aşa că nu se pune problema ca ea să fi fost înşelată de acesta, în ciuda zvonurilor apărute în presă.

„Au apărut zvonurile acelea ca el s-a afişat cu o altă femeie, eu ştiu cine este fata, dar nu se pune problema de înşelat pentru ca eu si Christian suntem acum doar prieteni. Nu pot să-l mai văd altfel. Poate distanţa dintre noi, mentalitatea diferita, a facut sa se ajungă aici, însa cert este că de o lună de zile sunt o femeie singură şi momentan asa vreau sa raman. Vreau să mă concentrez foarte mult pe muncă, pentru că deşi s-au speculat multe, eu sunt o femeie care se intreţine singură”, a spus Anna pentru izabelaionita.com.

Anna Roman: ”Inseminarea ar fi calea cea mai sigură”

Modelul are însă planuri mari legate de viitorul ei apropiat şi nu exclude să devină mamă

„Îmi plac copiii foarte mult, îi ador. Pe Anastasia, fiica prietenei mele Anda o iubesc ca pe copilul meu. Eu vreau să am minim trei. Am fost invidioasă pe copiii care aveau fraţi. Mi-ar plăcea să am o familie mare. Mă gândesc la inseminare artificială, aşa că viitorul meu soţ trebuie să mă accepte aşa. Îmi doresc tripleţi şi ştiu că inseminarea ar fi calea cea mai sigură căci natural, e mai greu să faci trei odata. Mi-ar plăcea chiar si sa infiez un copil chiar dacă nu sunt căsătorită. Indiferent de situaţia sentimentală, cand voi fi aşezată din punct de vedere financiar, voi adopta. Pentru tripleţi insă, clar va trebui să fiu căsătorită. Mi-ar plăcea să adopt chiar şi un copil de culoare, cine ştie, poate în vreo vacanţă de-a mea o să întâlnesc minunea aia mică pe care mi-o doresc”, a mai spus Anna Roman.

Galerie foto