Antonia a fugit de acasă în toiul nopţii! Mărturisiri incredibile făcute de artistă

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar de curând a vorbit despre unul dintre cele mai inedite momente din viaţa ei. Mai exact, ea a mărturisit că a minţit şi a fugit de acasă, chiar în toiul nopţii pentru un alt băiat.

Autor: T.S.

A avut o copilărie frumoasă şi nu şi-a supărat părinţii în copilărie, însă în adolescenţă, ea a făcut o trăsnaie uriaşă, despre care acum îşi aminteşte cu zâmbetul pe buze.

Astfel, de curând, ea a mărturisit că de dragul unui băiat pe care-l adora, ea a încercat să fugă în toiul nopţii pentru a-l întâlni.

Lucrurile au căpătat o întorsătură nefericită în momentul în care mama prietenei a prins-o fix în momentul în care a încercat să evadeze.

”M-a ameninţat că mă duce acasă şi că le spune alor mei ce am făcut. Ceea ce s-a şi întâmplat. M-a dus acasă, a sunat la interfon. Mama săraca la 3 dimineaţa, 4, nu ştiu cât era.. Alo, da? Da, doamnă. Am venit să îţi aduc fata că trebuie să vorbim. Foarte urât a fost. Mi-a fost foarte ruşine. M-au pedepsit şi aveau dreptate”, a declarat artista.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Gafă colosală făcută în direct! Olga Verbiţchi, câştigătoarea unui concurs de talente, a falsat la radio: ”A fost jenant!”

Cutremurător! Doi tineri au murit într-un accident teribil! Medicii ajunşi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru ei

Cutremur puternic în România! Seismul s-a produs la o adâncime mică

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Emoții mari pentru Lidia Buble. Decizia de condamnare cu suspendare a fost contestată

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies