Vedete

Antonia, tot mai aproape de divortul de Vincenzo Castellano. Cand vor ajunge cei doi la notar

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Antonia, tot mai aproape de divortul de Vincenzo Castellano. Cand vor ajunge cei doi la notaricon photo
Divortul Antoniei de Vincenzo Castellano, tatal fetitei sale, a fost unul taragant si ingreunat de multe documente si anchete sociale.


Dupa ce initial cei doi nu s-au inteles in ceea ce priveste custodia fetitei, Maya, ulterior, despartirea lor a fost intarziata din cauza documentelor. Dat fiind faptul ca una din parti se afla in Italia, situatia s-a complicat intre timp.


Potrivit Click, despartirea Antoniei de Vincenzo depinde de doua proceduri care nu au fost inca definitive: ancheta sociala la domiciliul la care locuieste Maya, in Italia, dar si traducerea certificatului de casatorie.
Avocatii celor doua parti asteapta de un an de zile aceste documente si spera ca anul 2018 sa vina cu vesti bune in acest sens.


"Aşteptăm să primim aceste acte. De un an tot aşteptăm, căci ne-am lovit de birocraţia din Italia. Va mai dura destul de puţin, lucrurile sunt pe un făgaş bun. În 2016 s-a efectuat această anchetă, însă nu s-au respectat nişte detalii şi a fost necesară repetarea ei. Divorţul va avea loc la un notariat din Bucureşti, de comun acord, deşi iniţial voiau să-l mute în Italia. În cele din urmă au ajuns la o înţelegere. După ce vom avea aceste acte se va face un divorţ prin acord. Antonia va fi o femeie liberă anul acesta, numai sub îndeplinirea actelor de procedură cu Italia”, au mai spus pentru Click surse juridice din apropierea Antoniei si a lui Vincenzo.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune