Anunţ îmbucurător: Spitalul Dimitrie Gerota a ieşit din carantină

Carantina impusă la Spitalul "Dimitrie Gerota" a fost ridicată miercuri, după dezinfecţie şi igienizare.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Anunţ îmbucurător: Spitalul Dimitrie Gerota a ieşit din carantină


In articol:

Carantina impusă la Spitalul "Dimitrie Gerota", unde fusese internat pacientul care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate şi care şi-a infectat cu coronavirus propria familie, personalul medical şi colegi, a fost ridicată miercuri, după dezinfecţie şi igienizare.

Totuşi, spitalul nu poate primi pacienţi şi nu se pot face consultaţii, aceste activităţi urmând să se reia după finalizarea procedurilor de dezinfecţie.

Citeste si: Un băiat de 13 ani Londra, infectat cu coronavirus, a murit singur la spital. E una dintre cele mai tinere victime din Europa de până acum

Citeste si: Alte trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus! Două femei din București și un bărbat din Timiș: "A murit la 45 de minute după prezentarea în UPU- SUU Bucureşti"

Citeste si: Ea este Crina, șoferița de TIR care le duce alimentele italienilor din focarele de coronavirus: „Eu îmi fac munca aşa cum am făcut-o şi până acum”

Citeste si: Situatie dramatica la Suceava: numar record de cazuri de coronavirus

"La nivelul spitalului Gerota, aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activităţi de dezinfecţie şi igienizare, iar în acest moment carantină a fost ridicată. Personalul medical şi tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activităţi necesare precum nebulizarea tuturor spaţiilor", a transmis, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Anunţ îmbucurător: Spitalul Dimitrie Gerota a ieşit din carantină

Spitalul "Dimitrie Gerota" a ieşit din carantină, dar nu poate primi încă pacienți

Conform sursei citate, activităţile se desfăşoară în condiţii de protecţie pentru tot personalul.

"În acest moment spitalul nu poate primi pacienţi şi în această unitate medicală nu se pot efectua consultaţii de specialitate. Aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităţilor de dezinfecţie", a precizat sursa citată.

La Spitalul MAI ”Dimitrie Gerota” a fost internat pacientul de 60 de ani care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate, infectând propria femilie, personalul medical, colegi de serviciu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate