Stiri

Anunt important pentru soferi! O portiune din autostrada A1 se inchide

Traficul pe autostrada A1 in zona Devei va fi inchis pe o distanta de 15 kilometri. Decizia a fost luata la solicitarea constructorului, care va efectua lucrari pentru legarea tronsonului Lugoj-Deva de autostrada Deva-Orastie, a anuntat Primaria Deva.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Anunt important pentru soferi! O portiune din autostrada A1 se inchide

"TEHNOSTRADE S.R.L - SPEDITION UMB S.R.L, constructorul tronsonului care leagă autostrada A1 Lugoj - Deva şi autostrada Deva - Orăştie, aduce la cunoştinţă că în perioada 03.09.2018 - 15.11.2018 traficul rutier de pe autostrada A1, între km 353+660 şi km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Deva şi nodul rutier Simeria va fi deviat pe Drumul Naţional 7 (centura Devei), segmentul Simeria-Deva - intersecţie DN7/DN76.

Măsurile au fost luate ca urmare a executării lucrărilor necesare pe porţiunea de autostradă dintre Deva şi Simeria, care realizează conexiunea între cele două segmente de autostradă, Lugoj - Deva şi Deva Orăştie.

Orice deteriorare adusă carosabilului, în această perioadă, ca urmare a traficului greu ce va tranzita oraşul, va fi suportată de firma constructoare.

Participanţii la traficul rutier sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere", a transmis Primaria Deva intr-un comunicat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune