Anunț important pentru toți părinții, care-și trimit copiii la școală! Ministrul Educației, noi declarații cu privire la formularul, legat de vaccinare, ce trebuie completat

Sorin Cîmpeanu, anunț despre formularul, legat de vaccinarea anti-COVID-19, care trebuie completat de toți părinții!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Odată cu începutul școlii, din data de 13 septembrie, părinții vor avea de completat un formular alcătuit din trei rubrici, unde vor răspunde afirmativ dacă doresc ca al lor copil să fie vaccinat anti-COVID-19, respectiv negativ, în cazul opus. Mai precis, părinții elevilor trebuie să-i dea acordul sau dezacordul ca minorul să fie imunizat împotriva infecției cu SARS-COV-2. 

Citeste si: Sorin Cîmpeanu a acceptat să răspundă la cele mai sensibile întrebări! Ce alege Ministrul Educației: „Este mai bun Florin Cîțu decât Ludovic Orban?”

În primă fază se va face o campanie de informare, prin care toți părinții vor fi puși la curent cu tot ce înseamnă imunizarea copiilor. Mai apoi, se va desemna o persoană care va face legătura între DSP și părinți, în cazul în care aceștia vor avea întrebări despre vaccinarea copiilor lor.

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

Formular care va fi lansat în data de 13 septembrie cu trei rubrici: doresc să vaccinez copilul, nu doresc să vaccinez copilul, sunt indecis. Se vor centraliza răspunsurile pozitive. Dacă sunt, spre exemplu, 50-60 de răspunsuri într-o şcoală pozitive, există disponibilitate din partea colonelului Valeriu Gheorghiţă de a organiza echipe mobile de vaccinare care să meargă în şcoli şi care să îşi poată planifica şi resursa umană şi numărul de doze

necesare pe baza răspunsurilor care vor fi furnizate", a declarat Sorin Cîmpeanu.

Câți angajați ai sistemului de învățământ s-au imunizat anti-coronavirus

Ministrul Educației a anunțat că mai bine de 185.000 de angajaţi din sistemul de învățământ sunt deja vaccinați anti-COVID-19. De precizat este că se va mai face o centralizare, iar rezultatul ei va fi anunțat pe data de 8 septembrie, cu puțin timp înainte de redeschiderea școlilor.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, despre discriminarea elevilor: ”Copilul meu a avut de suferit din cauza faptului că sunt ministru”

Ştim foarte clar că avem peste 185.000 de angajaţi din învăţământ vaccinaţi. Sunt categoria socio-profesională cea mai numeroasă din perspectiva vaccinării şi de asemenea am lansat o nouă interogare către toate şcolile şi către toate universităţile din România. Rezultatul va fi anunţat în data de 8 septembrie pentru actualizarea numărului celor care s-au vaccinat”, a mai spus Sorin Cîmpeanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune Adrian Streinu-Cercel despre testarea anticorpilor înainte de vaccinarea anti-COVID-19

Ioana Mihăilă, noi declarații despre purtarea măștii de protecție la școală: "Vom permite pentru clasele primare măști textile"

Două localități din Arad intră în scenariul roșu. Ce restricții vor fi aplicate în perioada următoare

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

SE SCHIMBĂ HARTA Europei?! O țară ar putea ieși din Uniunea Europeană: "Într-o zi sau mai degrabă într-o noapte"

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Exclusiv. Avem dovada! Ultrașii lui Orban au schimbat tactica: Va fi huiduit doar Florin Cîțu!

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies