Stiri

Anunt pentru elevi! Cursurile ar putea fi suspendate pe data de 5 octombrie

Elevii s-ar putea bucura de un weekend prelungit in perioada referendumului, dupa ce Prefectul Judetului Bihor a cerut ca orele din ziua de vineri sa fie suspendate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Anunt pentru elevi! Cursurile ar putea fi suspendate pe data de 5 octombrie

Astazi, in sedinta Comisiei Tehnice Judetene si a Grupului tehnic de lucru, Prefectul judetului Bihor a marturisit faptul ca odata ce referendumul are loc in data de 6 si 7 octombrie, atunci cursurile ar trebui suspendata vineri.

Ioan Mihaiu, Prefectul judetului Bihor, a declarat faptul ca trebuie sa existe timp pentru organizarea acestui referendum, cel putin o zi. De aceea, acesta si-ar dori ca elevii sa nu mearga la scoala vineri, pentru a putea avea timp suficient pentru inceperea activitatii.

"Sunt foarte multe probleme care sunt destul de greu, aproape imposibil de rezolvat de vineri dupa amiaza pana sambata dimineata. La toate alegerile anterioare, care aveau loc duminica, exista o zi intreaga libera, sambata, si de vineri dupa-amiaza exista timp suficient. In aceste conditii insa, timpul este extrem de scurt, de vineri de la pranz, cand se termina cursurile, pentru amenajarea sectiilor, pentru distribuirea materialelor, pentru distribuirea buletinelor de vot, pentru asigurarea pazei. Speram ca aceasta problema se va pune la nivel national si ca in cursul zilei de vineri vor fi suspendate cursurile astfel incat de joi dupa amiaza sa putem incepe activitatea", a spus acesta conform Antena 3.

Acesta solicita Inspectoratului Scolar Judetean sa analizeze recomandarea suspendarii cursurilor la nivel national.
 

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune