Anunt urias din partea celebrilor Krishna si Rukmini: "De 11 ani refuzam orice emisiune, din motive personale! Speram ca in curand vom reveni din nou la tv!"

Krishna si Rukmini intentioneaza sa refaca pe micul ecran celebrul cuplu de artisti care facea spectacol acum mai bine de un deceniu.

Autor: Petru Luca

Krishna si Rukmini (Cristinel si Cristina pe numele lor real) au devenit celebri acum mai bine de un deceniu, pe vremea cand au inregistrat un succes urias cu melodiile lor indiene. Din pacate pentru fani, cuplul s-a destramat, la ruptura contribuind si faptul ca ambii se separasera si in viata reala, dupa o relatie tumultoasa.

Dupa o lunga perioada in care Krishna si Rukmini nu si-au mai vorbit deloc, se pare ca raportul dintre cei doi solisti este astazi unul normal, Cristinel dezvaluind chiar si unele planuri mari de viitor: "De 11 ani refuzam orice emisiune... din motive personale... speram ca in curând vom reveni din nou la tv... doar in concertele noastre suntem prezenti non stop!", a marturisit recent Cristinel Ichim intr-o discutie cu admiratorii.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies