Anunţul de ultimă oră făcut de soţia lui Michael Schumacher: ”Suntem foarte fericiţi”

Michael Schumacher va împlini mâine 50 de ani. Soţia multiplului campion mondial de Formula 1 i-a anunţat pe fanii lui Michael Schumacher ce cadou special a pregătit o fundaţie pentru marele pilot şi pentru susţinătorii săi.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Este vorba de o aplicaţie oficială care îi va purta numele lui Michael Schumacher şi care va fi lansată mâine. Muzeul virtual, în care fanii vor putea vedea realizările marelui pilot, a fost realizat pentru a celebra cea de a 50-a aniversare a lui Michael Schumacher.

”Suntem foarte fericiţi să celebrăm a 50-a aniversare a lui Michael mâine, alături de voi. Vă mulţumim din suflet că putem face asta împreună (...) Michael ar trebui să fie mândru de ce a reuşit, iar noi suntem la fel. De aceea ne amintim de succesul dobândit prin intermediul colecţiei private Michael Schumacher. Vrem să ne amintim şi să îi celebrăm victoriile, recordurile. Vreau să vă asigur că se află pe mâini bune şi facem tot ce putem, ca oameni, să-l ajutăm. Vă rog să înţelegeţi că îi respectăm dorinţele şi păstrăm discreţia în ceea ce priveşte subiecte delicate precum sănătatea sa. În acelaşi timp, vreau să vă mulţumesc şi vă urez un 2019 cu sănătate şi fericire”, a transmis soţia lui Michael Schumacher, Corinna, citată de Daily Mail.

Din vorbele celor din jurul său, starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-ar îmbunătăţi. Un arhiepiscop german a vorbit, recent, despre modul în care se simte marele pilot.

Din cele spuse de arhiepiscopul german Georg Ganswein, Michael Schumacher şi-ar reveni. Fostul campion de Formula 1, care a suferit un accident în anul 2013, ”s-a mai împlinit la faţă” şi ”simte că este înconjurat de oameni care îl iubesc”.

„Am stat în faţa lui. L-am ţinut de mâini şi l-am privit. Michael simte că e înconjurat de oameni care-l iubesc, care se îngrijesc, Slavă Domnului, să-i ţină pe curioşi departe. Bineînţeles că mereu îl includ pe Schumacher şi pe familia lui în rugăciunile mele”, a declarat arhiepiscopul german Georg Ganswein.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate