Anuntul de ultima ora facut despre atentatul sangeros din Berlin! O romanca nu-si gaseste fiica dupa atac

La aproape 24 de ore de la atentatul sangeros din Piata de Craciun de la Berlin, autoritatile nu au comunicat inca identitatea mortilor si a ranitilor in atacul teribil. Mai mult de atat, Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei in Germania, a dezvaluit ca o romanca si-ar fi pierdut fiica.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Conform Agerpres, ambasadorul a dezvaluit ca o femeie din Romania a sunat la numarul de urgenta de la Directia Consulara spunand ca fiica sa, despre care stia ca s-ar afla in aceste zile in capitala germana, nu mai raspunde la telefon.

fara descriere
"Autoritatile din Berlin nu au comunicat inca identitatea nationala a mortilor si a ranitilor. Ranitii sunt raspanditi in mai multe spitale din Berlin. Se anunta o conferinta de presa a ministrului de interne al landului Berlin, al senatorului pentru interne de aici, si a sefului politiei. E posibil sa aflam mai multe lucruri", a declarat Hurezeanu, potrivit Agerpres.

"Intre timp, la Directia Consulara, la numarul nostru de urgenta, a sunat o persoana, o doamna din Romania care nu-si gaseste fiica. Fiica locuieste la granita cu Slovacia si isi informase mama ca intentioneaza sa petreaca aceste zile la Berlin, inclusiv pentru targurile de Craciun. Fiica doamnei nu mai raspunde la telefon”, a mai spus ambasadorul Romaniei.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate