Vedete

Anuntul facut de Bianca Dragusanu: "Am privit cum dragostea revine in casa noastra"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Anuntul facut de Bianca Dragusanu: "Am privit cum dragostea revine in casa noastra"
icon photo

Bianca Dragusanu a incheiat o saptamana palpitanta, plina de emotii, atat la nivel personal, dar si profesional. A fost prima saptamana in care Bianca a prezentat emisiunea in noul format - "Te vreau langa mine 4ever"


"Este vineri si se incheie prima saptamana din cel mai fresh formar matrimonial din Romania! Te vreau langa mine forever. Intrebarea este ce concluzii tragem dupa prima saptamana in care am privit cum iubirea revine in casa noastra.

 

Va spun chiar acum: a fost o saptamana minunata in care am vazut oameni puternici care stiu sa lupte pentru iubire orice ar fi. Am cunoscu-o pe Naba si am vazut cum si-a deschis sufletul in fata noastra. Am vazut ca exista un suflet insetat de dragoste si o minte sclipitoare. De asemenea, am descoperit un Doru puternic, serios, hotarat si dornic sa mearga mai departe.


Am mai descoperit multe pretendente hotarate sa il ia pe Doru acasa, dar foarte multi luptatori cu ochi alunecosi care ar vrea sa puna hamuri inimii frumoasei Naba. Stiti cum e treaba, cum-necum, pana la finalul verii tot reusim sa facem 4 oameni fericiti, care sa spuna "Te vreau langa mine 4ever.", a spus Bianca. 

 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune