Vedete

Anuntul facut de Bianca Dragusanu: "Am privit cum dragostea revine in casa noastra"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Bianca Dragusanu a incheiat o saptamana palpitanta, plina de emotii, atat la nivel personal, dar si profesional. A fost prima saptamana in care Bianca a prezentat emisiunea in noul format - "Te vreau langa mine 4ever"

"Este vineri si se incheie prima saptamana din cel mai fresh formar matrimonial din Romania! Te vreau langa mine forever. Intrebarea este ce concluzii tragem dupa prima saptamana in care am privit cum iubirea revine in casa noastra.

 

Va spun chiar acum: a fost o saptamana minunata in care am vazut oameni puternici care stiu sa lupte pentru iubire orice ar fi. Am cunoscu-o pe Naba si am vazut cum si-a deschis sufletul in fata noastra. Am vazut ca exista un suflet insetat de dragoste si o minte sclipitoare. De asemenea, am descoperit un Doru puternic, serios, hotarat si dornic sa mearga mai departe.

Am mai descoperit multe pretendente hotarate sa il ia pe Doru acasa, dar foarte multi luptatori cu ochi alunecosi care ar vrea sa puna hamuri inimii frumoasei Naba. Stiti cum e treaba, cum-necum, pana la finalul verii tot reusim sa facem 4 oameni fericiti, care sa spuna "Te vreau langa mine 4ever.", a spus Bianca.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate