Vedete

Anunţul făcut de Laura Vass! Fanii sunt în culmea fericirii!

Laura Vass i-a anunţat pe fani că pot asculta pe YouTube hitul ei "Nu mă mai satur de tine".

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Piesa este mai veche, dar abia recent a fost relansată pe YouTube. În urmă cu mai puţin de o oră, Laura Vass a distribuit-o pe contul ei oficial de YouTube.

Vestea a fost primită de fani cu mare bucurie. Zeci de like-uri au apărut imediat pe contul de Facebook al Laurei Vass. "Eşti foarte frumoasă", i-a transmis cineva manelistei.

 

Laura Vass a trecut printr-o experienţă traumatizantă: a fost bătută şi tunsă!

Laura Vass a trecut printr-o experienţă traumatizantă când era doar o puştoaică. O femeie şi fratele ei au intrat peste ea în casă, au bătut-o şi au tuns-o. Femeia era soţia bărbatului cu care Laura Vass avea în acel moment o relaţie.

"S-a intamplat de mult, dar nu am uitat ce a fost. E o rana in mine, e reala. Pana cand leul va invata sa scrie, vanatorul va fi victorios. Multe vorbe mi s-au pus in gura. Dureros nu a fost neaparat abuzul. Poate nu era atat de dureros daca iubitul meu ar fi sarit in ajutorul meu. Eram singura si vulnerabila, el era plecat sa cante. Nu am ripostat, nu sunt razbunatoare. Ea era si sub influenta alcoolului. M-am speriat crunt. M-am trezit cu un baiat care a intrat pe geam la mine in casa, eu stand la etajul intai. Fratele acelei persoane. Era si ea, dar a considerat ca avea nevoie de ajutor. Una peste alta, am castigat din asta: m-am castigat pe mine, am invatat sa ma castig pe mine", mărturisea Laura Vass la Kanal D. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol