Vedete

Anuntul facut de Nidia Moculescu despre tatal ei: "Moartea ne va desparti"

Dupa ce s-a aflat de problemele serioase de sanatate ale tatalui ei, Horia Moculescu, Nidia Moculescu a facut un anunt legat de marele compozitor.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

“Hey, lume! Va multumesc pentru toate urarile de bine, pentru tati. Intr-adevar, in urma unei operatii, suferite la laba piciorului stang, care nu a fost una reusita, tata este mai obosit, dar nu isi arata varsta, nici macar acum, la 81 de ani. Dar il tin eu ocupat, mai cu un concert la Milano, mai cu Revelioane etc ? Am grija de el si il voi iubi si dupa ce moartea ne va desparti. Sper ca acest moment, sa fie unul indepartat. De exemplu, tata este acum, in juriul de la Festivalul Amara, zambind! ? Acelasi tata, acelasi om, de 81 de ani! Mandra ca sunt fiica, unuia dintre cei mai mari compozitori din Europa”, a scris fiica lui Horia Moculescu pe Facebook.

“Sănătate multă şi putere!”, “La multi ani frumosi si sanatosi”, “Multa sanatate si tot respectul!”, “Multa sanatate domnului Moculescu si nu uita, ca si domnia sa este mandru sa fie tatal tau! <3 Te imbratisez, copil frumos si bun… si iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si iubita!” sunt cateva mesaje pe care le-a primit Nidia pe reteaua de socializare.

Nidia Moculescu este fiica lui Horia Moculescu din casatoria cu Mariana Moculescu. Horia Moculescu s-a nascut pe 18 martie 1937 in Ramnicu Valcea. Este pianist, interpret vocal, compozitor, mediator si creator de programe TV. Artistul mai are un fiu, pe Ion Horia Moculescu.

Galerie foto