Anunţul făcut de soţia lui Schumacher despre marele pilot! Se întâmplă la 5 ani de la teribilul accident

Corinna Schumacher a oferit prima declaraţie despre soţul ei, Michael Schumacher, la 5 ani de la teribilul accident suferit la schi de fostul campion la Formula 1.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Declaraţia despre Michael Schumacher a fost făcută indirect presei de către Corinna. Soţia lui Michael Schumacher i-a transmis o scrisoare muzicianului german Sascha Herchenbach, iar aceasta a devenit publică.

"Îţi mulţumesc sincer pentru mesajul tău şi pentru frumosul dar care să ne ajute să trecem peste această perioadă dificilă. Este frumos să primim atâtea urări de bine şi cuvinte bine intenţionate.

Sunt de mare ajutor familiei. Ştim cu toţii că Michael este un luptător şi că nu va renunţa la viaţă", i-a scris Corinna lui Sascha Herchenbach. 

Muzicianul a compus o melodie denumită "Born To Fight" în onoarea lui Michael Schumacher şi i-a trimis soţiei acestuia un CD cu această piesă. Herchenbach a făcut public conţinutul scrisorii primite de la Corinna Schumacher într-un interviu pe care l-a dat revistei germane Bunte, potrivit Ok! Magazine.

Un apropiat al lui "Schumi" şi-a luat adio de la marele pilot: "Am închis acest capitol"

Fostul manager al lui Michael Schumacher, Will Webber, a susţinut că marele pilot german nu îşi va mai reveni niciodată . Will Webber şi-a luat deja adio de la Michael Schumacher, care, potrivit lui, nu va mai fi niciodată acelaşi pe care toată lumea îl cunoştea.

"După o lungă perioadă de tristeţe, am reuşit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Am avut cea mai bună perioadă împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine şi la greu", a declarat Will Webber, citat de Daily Express.

Will Webber a negat că Michael Schumacher a fost mutat din Elveţia într-o casă din Mallorca, aşa cum s-a speculat în ultima perioadă.

"Nu ar fi vrut niciodată să locuiască acolo", a precizat Webber.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un apropiat al lui Michael Schumacher şi-a luat deja adio de la marele pilot german! "Am închis acest capitol"

Anunt cutremurator facut de prietenul lui Schumacher: "Realitatea este mult mai dureroasa"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Lidia Buble are un nou iubit? Răzvan e istorie: Îți mulțumesc că mă iubești

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Istoria secretă. Cum i-au dus comuniștii de nas pe legionari

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies