Anunțul Ministrului Sănătății după masacrul din Săpoca! Sorina Pintea va coordona personal ancheta de la Spitalul de Psihiatrie

Sorina Pintea, a anunţat că se va duce la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca pentru a coordona ancheta desfăşurată după ce un pacient a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al ministrului Sănătății.

"În urma informării în permanenţă a premierului, la dispoziţia acesteia, am pornit de urgenţă la spitalul Săpoca din Buzău, pentru a coordona personal ancheta internă privind întâmplările din noaptea trecută şi pentru a asigura tot suportul necesar organelor de urmărire penală. Este un caz tragic care impune rigoare în analiză şi măsuri urgente. Am spus de fiecare dată că siguranţa şi sănătatea pacienţilor sunt menirea întregului sistem medical, iar orice eroare de procedură trebuie corectată prompt pentru a preveni astfel de drame. Suntem alături de familiile îndurerate şi le transmitem toată compasiunea noastră, precum şi asigurarea faptului că toţi cei ce se vor dovedi vinovaţi vor plăti", a scris ministrul, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Mama atacatorului este șocată: "Am aflat prin internet"! Ce a dezvăluit despre el

Atacatorul de la Săpoca se numește Bogdan Lungu și are 38 de ani. Mama lui a făcut dezvăluiri despre el.

Bogdan Lungu, în vârstă de 38 de ani, era necăsătorit, nu avea serviciu și lucra ca zilier. Miercuri a fost la cules pepeni și acolo ar fi băut peste măsură, a făcut o criză și din această cauză a fost dus la spital, au dezvăluit persoane din localitate.

Locuia cu mama și cu fratele lui mai mic. Mai are un frate, recăsătorit, care locuiește în Buzău și o soră plecată în străinătate. Atunci când consuma alcool devenea recalcitrant în familie. Nu era cunoscut ca violent in sat.

"Am aflat prin internet că el ar fi ucis niște bărbați acolo. Ieri a fost băiatul cel mic acolo, băiatul cel mare, a vorbit cu el, au mâncat covrigi cu toții, au râs. Peste noapte, ce s-a întâmplat nu știu. El a mai fost internat la Săpoca. De acolo venea foarte bine, nu aveam probleme cu el. Nu știu nimic de el. Nu a venit nimeni să mă anunțe, poliție, reprezentanții comunei", a declarat mama atacatorului.

Urmatorul articol
Citește și:

Cine este atacatorul de la Săpoca, ce a ucis 4 oameni și a rănit alți 9! Mama lui este șocată: "Am aflat prin internet"! Ce a dezvăluit despre el

Atac devastator la un spital din România! Unul din bolnavi a ucis patru pacienţi! Alţi nouă sunt răniţi, dintre care doi în comă

Şoc în lumea sportului. A fost găsit mort în hotel, avea 20 de ani

Moarte cumplită a unui cioban! S-a opărit în cazanul cu zer

Criminala de la metrou, ținută în celulă non-stop! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies