Anvelopele de iarnă Goodyear, o alegere sigură pentru sezonul rece

Iarnă bate la ușă și trebuie să ne echipăm corespunzător mașina. Cauciucurile Goodyear sunt în topul listei și este important să facem alegerea potrivită, pentru drumuri sigure pe zăpadă. Goodyear este un producător mondial de anvelope cu tradiție și produsele acestui brand sunt apreciate de tot mai mulți posesori de mașini.

Distribuie pe:

fara descriere

Oferta de anvelope de iarnă Goodyear este variată și se regăsește în multe magazine online de specialitate. De altfel, o vizită virtuală pe un astfel de magazin online este recomandată, pentru că permite vizualizarea tuturor modelelor, se pot face comparații și comanda se poate da confortabil, de pe calculator sau de pe telefon. Mai mult, pe aceste platforme online aveți garanția că veți achiziționa anvelope Goodyear originale.

Timpul este important acum, pentru că toată lumea vrea să-și schimbe cauciucurile și să fie pregătită de iarnă, iar unele magazine online oferă la pachet cu achiziționarea unui set de cauciucuri și montajul acestora.

Nici nu trebuie să așteptăm până la prima zăpadă pentru a schimba cauciucurile. Dacă temperaturile scad sub 7°C, sunt deja destule motive pentru a pune cauciucurile de iarnă Goodyear, pentru că, în condiții de vreme rece, anvelopele de vară se întăresc, aderența lor scade, iar riscul de accidente crește proporțional. Anvelopele de iarnă sunt mai moi și mai flexibile, datorită conținutului de siliciu mai ridicat, ceea ce face ca aderența acestora să fie mai bună în condiții de temperaturi scăzute. O opțiune de compromis este schimbarea cauciucurilor de vară cu unele all season, dar acestea sunt acceptate legal, doar dacă au inscripționate literele M şi S, sub formă: M+S, M.S. sau M&S.

De ce cauciucuri Goodyear?

Anvelopele Goodyear, fie că vorbim de cele de vară, de iarnă sau anvelopele allseason, sunt produsul a peste 100 de ani de inovaţie şi tehnologie modernă, oferind niveluri foarte ridicate de siguranță și performanţă.

În ultimii ani, Goodyear a primit calificative de recomandare în peste 82% dintre testele de specialitate efectuate în Europa. Fiecare lansare a unui model nou de anvelopă Goodyear este precedată de teste riguroase pe baza a peste 50 de criterii, după care anvelopa ajunge în etapa de producție. Acest proces complex asigură o calitate ridicată a produselor Goodyear, anvelopele producătorului american respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Goodyear este prezent și în competiții auto de top, tehnologiile folosite pe anvelopele de competiție fiind apoi adaptate pentru cauciucurile destinate mașinilor de serie. Mulți producători mondiali de autovehicule își echipează modelele cu anvelope Goodyear, exemple fiind mașinile Mercedes, BMW, MINI, Porsche sau Volkswagen.

Prețurile competitive cu care se vând anvelopele Goodyear în România determină tot mai mulți posesori auto să aleagă această marcă pentru a-și echipa mașinile, având de câștigat la capitolul siguranță și parametri de performanță în trafic.

Goodyear Tire and Rubber Company, adesea numită doar Goodyear, este o companie americană producătoare de pneuri, iar mai apoi doar de anvelope pentru vehicule, fondată în 1898 de Frank Seiberling. Astăzi este în primii trei producători de anvelope din lume, alături de Michelin și Bridgestone / Firestone. Goodyear produce pneuri pentru autovehicule, avioane, mașini industriale și mașini grele.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate