Apariție surpriză la parastasul de un an al Ionelei Prodan! Cine a venit să fie alături de Anamaria Prodan

Cine a venit la parastasul de un an al Ionelei Prodan. A fost o adevărată surpriză pentru toți cei prezenți la comemorare.

Autor: M.V.

In articol:


Anamaria Prodan a mers astăzi împreună cu familia sa la Cimitirul Bellu, pentru a comemora un an de la plecarea dintre noi a Ionelei Prodan.

La aproape un an de când marea interpretă de muzică populară a plecat dintre noi, familia Prodan a organizat un parastas pentru aceasta, iar cei care au îndrăgit-o pe Ionela Prodan nu au uitat-o nici în această zi.

Zeci de persoane au venit la slujba organizată la mormântul artistei, iar una dintre persoane le-a atras atenția tuturor.

Este vorba despre băiețelul Anei, Bebe, de care Ionela Prodan era extrem de apreciată. Puștiul i-a stat alături mamei sale și a îmbărbătat-o, așa cum a știut el mai bine.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Bebe a mers la mormântul bunicii sale, unde a stat minute bune pentru a-i pune flori, dar și pentru a asista la slujbă.

Citeste si: Primele imagini de la parastasul de un an al Ionelei Prodan! Cine și-a făcut apariția

Citeste si: Anamaria Prodan, parastas de mii de euro pentru Ionela Prodan: „Vrea să fie perfect”

Ana a organizat parastas de mii de euro

Pentru ca totul să fie perfect, s-au cheltuit mii de euro pentru acest parastas, iar toate produsele vor ajunge la oamenii nevoiași, care se vor bucura de ele, așa cum și-ar fi dorit Ionela Prodan.


„Astăzi am pregătit la fel, în mare detaliu, peste 70 de pachete pe care le vom împărți aici pentru oamenii nevoieși, s-au împărțit la căminele de bătrâni, am mers la 3, vom merge azi la altele să împărțim mâncare caldă și produse care
îi plăceau doamnei Ionela Prodan.

A ținut foarte mult Anamaria să pună produse de calitate și pungile să fie foarte încărcate, pentru ca oamenii să poată mânca bine.

De peste 1 lună de zile, Anamaria pregătește acest parastas, este o zi de mare importanță pentru ea, nu doar că este extrem de afectată.
Este foarte emoționată și așteptăm să ajungă aici, a spus ea, cred că la ora 11, că atunci va începe slujba de pomenire a parastasului, am pregătit detaliile pentru astăzi

și cam atât.

S-au cheltuit peste 9000 de euro pentru acest parastas dar nu s-a pus niciodată problema banilor. A zis că vrea să fie de toate, mâncare caldă pentru cei de la azil, să fie perfect” a spus Gabriela Lucuțar în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan, în lacrimi la TV: „Mama a spus atunci că ea vrea să moară...”

Gestul impresionant făcut de Anamaria Prodan pentru mama ei, Ionela Prodan! La un an de la moartea artistei, impresara a terminat cartea în memoria ei

Anamaria Prodan, distrusă de durere: „Medicii mi-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit”

Horoscop 26 Octombrie 2021: astăzi, Berbecii investesc o sumă de bani, iar Peștii sunt nevoiți să ia o decizie

AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! Serviciile secrete americane aruncă toată lumea în aer: "Este posibil"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Sute de mii de români vor fi în PERICOL în următoarele săptămâni. SCHIMĂRI MAJORE

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies