Apariție surpriză la parastasul de un an al Ionelei Prodan! Cine a venit să fie alături de Anamaria Prodan

Cine a venit la parastasul de un an al Ionelei Prodan. A fost o adevărată surpriză pentru toți cei prezenți la comemorare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Anamaria Prodan a mers astăzi împreună cu familia sa la Cimitirul Bellu, pentru a comemora un an de la plecarea dintre noi a Ionelei Prodan.


In articol:

La aproape un an de când marea interpretă de muzică populară a plecat dintre noi, familia Prodan a organizat un parastas pentru aceasta, iar cei care au îndrăgit-o pe Ionela Prodan nu au uitat-o nici în această zi.

Zeci de persoane au venit la slujba organizată la mormântul artistei, iar una dintre persoane le-a atras atenția tuturor.

Este vorba despre băiețelul Anei, Bebe, de care Ionela Prodan era extrem de apreciată. Puștiul i-a stat alături mamei sale și a îmbărbătat-o, așa cum a știut el mai bine.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Bebe a mers la mormântul bunicii sale, unde a stat minute bune pentru a-i pune flori, dar și pentru a asista la slujbă.

Citeste si: Primele imagini de la parastasul de un an al Ionelei Prodan! Cine și-a făcut apariția

Citeste si: Anamaria Prodan, parastas de mii de euro pentru Ionela Prodan: „Vrea să fie perfect”

Ana a organizat parastas de mii de euro

Pentru ca totul să fie perfect, s-au cheltuit mii de euro pentru acest parastas, iar toate produsele vor ajunge la oamenii nevoiași, care se vor bucura de ele, așa cum și-ar fi dorit Ionela Prodan.


„Astăzi am pregătit la fel, în mare detaliu, peste 70 de pachete pe care le vom împărți aici pentru oamenii nevoieși, s-au împărțit la căminele de bătrâni, am mers la 3, vom merge azi la altele să împărțim mâncare caldă și produse care îi plăceau doamnei Ionela Prodan.

A ținut foarte mult Anamaria să pună produse de calitate și pungile să fie foarte încărcate, pentru ca oamenii să poată mânca bine.

De peste 1 lună de zile, Anamaria pregătește acest parastas, este o zi de mare importanță pentru ea, nu doar că este extrem de afectată.
Este foarte emoționată și așteptăm să ajungă aici, a spus ea, cred că la ora 11, că atunci va începe slujba de pomenire a parastasului, am pregătit detaliile pentru astăzi și cam atât.

S-au cheltuit peste 9000 de euro pentru acest parastas dar nu s-a pus niciodată problema banilor. A zis că vrea să fie de toate, mâncare caldă pentru cei de la azil, să fie perfect” a spus Gabriela Lucuțar în cadrul unei emisiuni TV.

Galerie foto 
Citește și:

Anamaria Prodan, în lacrimi la TV: „Mama a spus atunci că ea vrea să moară...”

Gestul impresionant făcut de Anamaria Prodan pentru mama ei, Ionela Prodan! La un an de la moartea artistei, impresara a terminat cartea în memoria ei

Remediu natural: Ceaiul perfect în curele de slăbire. Este foarte bun și pentru diabetici, precum și împotriva pietrelor la rinichi

Anamaria Prodan, distrusă de durere: „Medicii mi-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit”

S-a stins din viață! Maurice Munteanu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp! "A murit! Acum sunteți mulțumiți?"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies