Apariții surpriză la priveghiul lui Emi Pian. Dispensă dată de urgență

De la priveghiul lui Emi Pian nu puteau să lipsească ai doi lideri ai clanului Duduianu: Denom și Seif.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Apariții surpriză la priveghiul lui Emi Pian. Dispensă dată de urgență
Apariții surpriză la priveghiul lui Emi Pian. Dispensă dată de urgență


In articol:

Denom și Seif au primit dispensă de la autorități ca să vină la priveghiul lui Emi Pian, rudă cu cei doi inculpați din dosarul șantajului față de Nicolae Guță și Florin Salam. 

Sorin Copilul de Aur și Florin Salam au cântat melodii emoționante la priveghi, care se pare că va continua până duminică, atunci când liderul Duduienilor va fi condus pe ultimul drum.

Dacă ieri a apărut informația conform căreia tatăl lui Pian, celebrul Nicolae Duduianu, va lua parte la funeraliile fiului său, la priveghi și-au făcut apariția alte două personaje controversate din marea lor familie, notează cancan.ro.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Florin Salam, alături de dușmani la priveghiul lui Emi Pian

Este vorba despre nimeni alții decât Miltiade Văduva, zis Seif, și Sofian Văduva, zis Denom, care pe 23 iulie au fost arestați pentru 30 de zile. Interlopii sunt personaje-cheie într-un dosar în care mai multe persoane sunt acuzate că i-ar fi șantajat și „stors” de bani frumoși pe maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță.

Soliștii nu au mai suportat tratamentul la care erau supuși, așa că le-au făcut plângere penală indivizilor. Maneliștii au povestit că erau obligați să cânte pe gratis la evenimente din Capitală, iar paguba pe care au reclamat-o se ridică la mai mult de 100.000 de euro.

Dispensă de urgență dată pentru priveghiul lui Emi Pian

Pentru că mandatele de arestare ale lui Sofian Văduva - alias Denom și Miltiade Văduva - alias Seif expiră abia pe 23, aceștia au solicitat și au primit permisie pentru a lua parte la funeraliile lui Emi. 

Totuși, iată că moartea lui Pian i-a adus la pace pe Denom, Seif și Salam, deși se află în proces. Manelistul se află la priveghi încă de ieri și securea războiului cu o parte dintre Duduieni pare că deja a fost îngropată. Cel puțin momentan, până când vor trece obiceiurile și tradițiile țigănești. 

 


Citește și:

Cifre ALARMANTE. Numărul cazurilor noi de coronavirus rămâne ridicat. Sute de pacienți se află în stare gravă la Terapie Intensivă

Opera de artă semnată Bansky, estimată la 5 milioane de lire sterline: artistul a făcut o reinterpretare a unui faimos tablou de Monet, adaptată societății de azi

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Brandul de lux Off White c/o Virgil Abloh a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat!

Cutremur violent în Grecia! Țara, lovită de seism în timpul celui mai puternic ciclon mediteranian din istorie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies