Apelul disperat al unei mame! Nu-și dorește decât un trai decent pentru copiii ei: „Nu dorim bani. Dacă doriți, pot veni să fac curat”

O mamă din București a făcut un apel disperat pe internet. Familia ei se află într-un impas, dar ea nu cere bani, ci doar alimente. În schimbul lor, e dispusă să meargă să facă curățenie în casele oamenilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O mămică din București a ajuns la capătul puterilor, dar are un fiu de doar trei ani și o fetiță care se va naște în câteva luni. Disperată că, deși soțul ei are un loc de muncă stabil, banii nu îi ajung pentru toate cheltuielile, ea și-a scris povestea pe un grup de Faceook.

„Buna ziua, numele meu este Mihai Mihaela, sunt din Bucuresti si am mare nevoie de ajutorul dumneavoastră. Sunt în mare impas și nu știu încotro să o apuc...

Anul trecut m-am angajat la o patiserie unde am lucrat șapte luni, am avut un accident cu casa și a luat foc unde stăm. De atunci am încercat și reușit să orenovăm și să utilăm ca să putem sta în continuare. Anul acesta am rămas însărcinată și parcă totul decurgea ok, acum am șapte luni și așteptăm o prințesă și avem și băiețelul de 3 anișori. Tati lucreaza în fiecare zi, fără nicio zi liberă, ca să reușim să terminăm cu facturile și cu datoriile.
Tot ce vă rog frumos, dacă puteți, este să ne ajutați cu alimente. Nu dorim bani!

Avem nevoie doar de alimente pentru că toți bănuții merg pe facturi. Vă rog din suflet nu ne judecați... Dacă doriți, pot veni prin București să fac curat în schimbul unor alimente. Chiar nu știu cum să mă exprim să îmi înțelegeți disperarea.

Mulțumesc frumos”, a scris Mihai Mihaela pe grupul de Facebook.

Citeste si: Apreciata de Tarantino! Ea e actrita romanca ce calca pe urmele lui Brad Pitt, Jennifer Aniston si Drew Barrymore!

Cum au reacționat internauții la apelul disperat al mamei

Dacă unele dintre persoanele din grup și-au exprimat dorința de a o ajuta pe tânăra mămică, nu toată lumea a fost la fel de binevoitoare. Au existat și persoane care au criticat-o, însă alte femei ia-u luat imediat apărarea.

„Femeia nu cerșește, din contra, specifică faptul că se poate deplasa prin București să facă și curățenie pentru alimentele pe care le va primi😉”, a apărat-o o tânără.

„E o situație de care nu suntem mândri, dar ne asumăm și am cerut ajutor asumați și cu capul plecat, nu ca să primim răutăți. Vă stimez orice parere aveți”, a adăugat și Mihaela.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate