Aplicații pentru o viață mai organizată și liniștită

Telefoanele sunt din ce in ce mai inteligente și uneori uităm asta.

Autor: Amalia Florea

In articol:

Da, au ecrane mari, da, arată superb. Dar merită să profităm și de funcțiile lor ca să ne facem viața mai ușoară. Aici avem câteva recomandări de aplicații pentru tine. Și, în caz că nu ești tocmai la zi cu tehnologia, poți cumpăra relaxat telefoane în rate.

SleepCycle.

O zi bună vine după o noapte bună. Poți să primești cel mai drăguț cadou, poți să fii promovat, să mănânci cea mai bună prăjitură, tot nu o să te bucuri la maxim dacă ești nedormit. Ești vesel, dar parcă mai mult ți-ar surâde ideea unui somn. Este foarte important să te trezești la momentul potrivit. În cazul în care creierul trece într-o etapă de somn adânc și tu te trezești, o să te simți adormit în prima parte a zilei. Această aplicație îți monitorizează, cu ajutorul unui microfon, ciclurile somnului. Tu setezi un interval în care să te trezească, spre exemplu între orele zece și zece jumătate. Alarma ta o să sune la momentul ideal, atunci când somnul este cel mai ușor.

Trello

Aceasta este o aplicație care ne ajută să ne organizăm timpul. Creezi liste cu tot felul de card-uri în care scrii ce ai de făcut și le pui în ordinea priorităților tale.

Poți crea pagini diferite, care se numesc board-uri pentru a separa lucrurile pe care le ai de făcut pentru muncă de cele care implică viața ta personală.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Calm.

Zilele noastre sunt agitate și pline de responsabilități.

Termini ceva și începi altceva. Uităm să luăm pauze și, atunci când le luăm, parcă nu mai știm cum să ne relaxăm, stăm pe loc dar ne stresăm în legătură cu ce mai e de făcut. Această aplicație ne ajută să punem stop agitației interioare cu ajutorul meditației mindfulness. Conține o gamă largă de sesiuni de meditație ghidată, unde îți alegi vocea preferată care să te poarte către relaxare și liniște.
Principiul de bază este urmărirea propriei respirații, lăsând gândurile să curgă, fără să ne atașăm prea mult de ele și fără să ne afecteze.

Google Keep

Una dintre cele mai bune aplicații pentru notițe. Interfața e foarte intuitivă și vezi clar tot ce ai notat. Poți adăuga fotografii și poți chiar și desena. Etichetezi notițele pentru a le avea pe toate împreună, pe

categorii. Scrii pe telefon și poți verifica mai târziu pe laptop. Sau invers: îți planifici ceva de acasă pe calculator și rămâi în contact cu ce ai scris, din mers, pe telefon.

Sunt multe aplicații și e bine să ne folosim de ele. De asemenea, e important și ca telefonul pe care îl avem să fie unul performant, pentru că e obiectul pe care îl folosim cam cel mai mult pe parcursul zilei. Cu un card bun precum CardAvantaj poți să-ți iei orice telefon vrei!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea copiilor pentru părinți. Este important să ne rugăm pentru cei care ne-au dat viaţă

3gifts.ro - Cadouri pentru oricine, pentru orice moment

Ofertele de angajari videochat in Bucuresti, sansa ta la un viitor mai bun!

Horoscop Zilnic Marți 18 Mai 2021: Berbecii vor avea parte de foarte multe provocări, Leii au ceva probleme în relația cu partenerul

Calendar Ortodox 17 mai 2021. Cei mai mari sfinți ocrotitori ai familiei

Nu mai folosi acest tip de ulei pentru prăjit! Îți face mâncarea toxică! Mulți români fac această greșeală. Ce ulei este cel mai bun pentru prăjit și salate

VIDEO EXCLUSIV/Lidia Buble nu mai suportă să stea în casă. S-a mutat la o terasă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies