Apropiații lui Cătălin Moroșanu rup tăcerea, după ce Sergiu a vândut casa primită ca donație: ”Suntem la fel de șocați că a ales să trateze așa o faptă bună”

”Tatăl călăreț” a vândut locuința cumpărată din donațiile strânse de Cătălin Moroșanu!

Cătălin Moroșanu
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Cazul lui Sergiu Ciobotariu a luat o întorsătură neașteptată! ”Tatăl călăreț”, ajutat de Cătălin Moroșanu și de oamenii cu suflet bun, a vândut casa pe care a primit-o ca donație. După ce au aflat de cazul lui Sergiu, tânărul care a mers călare pe cal la spital după ce i-a născut soția, oamenii au rămas impresionați.

Citeste si: Sergiu Ciobotariu a vândut casa primită din donațiile strânse de Cătălin Moroșanu și și-a cumpărat un bolid de lux

Astfel, la inițiativa lui Cătălin Moroșanu s-au strâns bani pentru a-l ajuta pe Sergiu și familia lui să înceapă o viață nouă. Se pare că între timp, tânărul tătic nu a apreciat ajutorul primit din partea oamenilor cu suflet bun. Acesta ar fi vândut casa primită, deși avea un contract în care scria că nu o poate vinde în următorii cinci ani. Prietenul lui Cătălin Moroșanu a explicat întreaga situație.

Am primit foarte multe mesaje pe pagină legate de situația lui Sergiu, călărețul pe care Cătălin l-a ajutat să își clădească un viitor. Așa cum știți, de aproape 4 luni, Cătălin este plecat la Survivor și nu are acces la telefon sau internet, astfel că nu știe despre situația apărută în tot acest timp.

Noi, echipa lui, vom încerca să explicăm pe cât se poate situația.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

În urmă cu fix un an, prin eforturile voastre și ale lui Cătălin, am reușit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu și familia lui.

O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilitățile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga țară. Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu mențiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viață nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici.

Deși era lockdown, Cătălin a făcut toate eforturile necesare pentru ca familia Ciobotariu să beneficieze de condițiile unei vieți normale. Timp de aproape două luni s-a implicat total în acest caz pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct. Ulterior, a căutat să îi ofere un loc de muncă decent lui Sergiu, deși era complicat deoarece acesta nu avea școală”, au transmis apropiații lui Cătălin Moroșanu.

Sergiu
Sergiu[Sursa foto: Captură Foto]

Sergiu îi ceruse lui Moroșanu o altă casă

Potrivit spuselor lui Alin, prietenul lui Cătălin Moroșanu, Sergiu îi ceruse ”faimosului” de la Survivor România o altă casă mult mai aproape de ghetourile de unde vedeta îl salvase.

Pentru că a cerut un răgaz pentru a-și aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior și-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze și explicații, iar cazul s-a repetat. Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci. Evident, a fost refuzat.

Ulterior, Cătălin a avut o perioadă aglomerată din punct de vedere personal, iar pe 1 ianuarie a plecat în Republica Dominicană pentru Survivor, acolo unde se află și în acest moment. Nu a știut și nici nu știe despre situația din prezent, așa cum nu știm nici noi exact ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, însă suntem la fel de șocați și dezamăgiți de faptul că Sergiu a ales să trateze așa o faptă bună. Suntem dezamăgiți deoarece pune în pericol viitorul a 3 copii. 3 suflete care puteau să beneficieze de o viață normală și educație pentru a nu trece prin aceleași greutăți ca părinții lor.

Dacă este o greșeală că ne-am implicat cu toții pentru a oferi o șansă la o viață mai bună? Cu siguranță, nu. Suntem cu sufletul împăcat în fața lui Dumnezeu că am vrut să facem un bine. Totodată, este o învățătură de minte. Nu ne vom opri din fapte bune, dar vom merge pe premiza "dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața." În momentul în care se întoarce Cătălin, vom începe campanii de conștientizare, educare și specializare pentru tineri proveniți din medii defavorizate pentru ca aceștia să se integreze în societate. Vă mulțumim tuturor!”, se arată în postarea de pe pagina lui Cătălin Moroșanu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Viorel și Oana Lis vor deveni părinți adoptivi. Cei doi au pregătit deja camera copilului

Carmen de la Sălciua ia o pauză de la relații! Decizia pe care a luat-o după divorț: „Am greșit...”

Cine este Bianca Iordache, animatoarea care l-a cucerit pe Pepe! Cântărețul face dezvăluiri bombă: „Aș da mai mult”

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Dezvăluirea momentului despre AUR! Planul secret al partidului a fost devoalat. Nu au nicio şansă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Un om de știință a prezis acum 70 de ani că un anumit „Elon” va duce omenirea pe Marte. Elon Musk este omul din profeție?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies