Are 83 de ani, dar face ravagii în rândul tinerilor! S-a întâlnit cu zeci de bărbați până acum și toți au ajuns în patul ei!

O femeie de 83 de ani și-a schimbat complet viața în ultimul an. A făcut amor cu zeci de bărbați.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Hattie Retroage are 83 de ani și este singură încă din anul 1984, atunci când a divorțat de soțul ei. În ultimul an, ea a început să iasă la întâlniri cu bărbați tineri și este foarte fericită cu modul în care își trăiește viața.

fara descriere

Fosta dansatoare are doi copii din căsnicia de 25 de ani și are și nepoți. Spune că vrea să schimbe felul în care oamenii privesc bătrânețea.

„Fac sex, dorm, fac dragoste cu mulți bărbați, dar niciunul dintre ei nu mi-a spus „Te vreau în viața mea” (...) Eu nu abordez niciodată bărbații, ei mă abordează pe mine tot timpul”, a declarat Hattie Retroage.

fara descriere

Pensionara a recunoscut că în ultimele opt luni s-a întâlnit cu aprximativ 50 de bărbați. Momentan, se întâlnește cu Shaun, un bărbat de 33 de ani. nu o deranjează faptul că este cu 50 de ani mai bătrână decât el. De la început, ea știa că își dorește să se întâlnească cu bărbați mai tineri decât ea. Mai mult, a făcut cunoscut în anunțurile ei de pe internet că nu căuta bărbați de vârstă asemănătoare cu a ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate