Vedete

Are Giani Kirita vreo sansa sa o seduca pe Alina din tabara „Razboinicilor”? Uite genul de barbat pe care il prefera frumoasa!

Giani Kirita, liderul taberei Faimosilor de la Exatlon, a dezvaluit ca se simte atras de Alina Pana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Are Giani Kirita vreo sansa sa o seduca pe Alina din tabara „Razboinicilor”? Uite genul de barbat pe care il prefera frumoasa!icon photo

Exatlon, cea mai tare competitie televizata din Romania, a propus un moment inedit acum cateva seri. Echipa Faimosilor s-a relaxat pe terasa casei, discutiile atingand si subiectul dragostei, Giani Kirita marturisind ca se simte atras de Alina, concurenta din tabara Razboinicilor. (vezi poze sexy cu Alina)

„Bai, astia trebuia sa ne aduca si noua alte femei. M-am uitat in tabara adversa, dar n-ai ce sa alegi. Ca asa, mai sareai parleazul la ei. Pe cine sa iei? Pe tanti Mariana? In afara de fitnessista aia (n.r. Alina), n-ai ce sa iei. Rafaela aia e psihic distrusa, nu poate sa faca nimic.”, si-a spus fostul fotbalist parerea, dupa care a continuat si i-a cerut ajutorul unui coleg. „Hai sa va zic ceva! Ma gandesc cum sa o iau pe fitness-ista. Vladimire, vino sa ma inveti cum o atrag.”, a fost replica lui Giani.

Alina si iubitul sau s-au cunoscut in Cipru

Gusturile Alinei in materie de barbati par sa fie clare. Instructoare de fitness a fost implicata intr-o poveste de dragoste cu un culturist bulgar, Valeri, pe vremea cand amandoi erau instructori de fitness la o sala din statiunea cipriota Limassol. Valeri avea corpul foarte bine lucrat, castigand chiar cateva concursuri de profil. Cei doi au petrecut mai multe vacante impreuna si pareau indragostiti unul de celalat, dar, pana la urma, relatia s-a incheiat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune