Armata, scoasă pe străzile din România. Apelul făcut în toiul nopții

Armata trebuie scoasă pe străzi! Afirmația îi aparține fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Armata, scoasă pe străzile din România. Apelul făcut în toiul nopții
Armata, scoasă pe străzile din România. Apelul făcut în toiul nopții


In articol:

Armata trebuie să fie pe străzi, susține fostul lider de la Cotroceni. Traian Băsescu, fostul președinte al României, are o viziune diferită față de măsurile luate de guvernul Orban și președintele Klaus Iohannis. 

Apelul lui Traian Băsescu, care susține că armata trebuie scoasă pe străzi pentru a gestiona mai bine lupta contra COVID-19, a apornit de la evenimentele care au loc pe Bătrânul Continent.

Citeste si: Dezvăluiri făcute de un pacient cu Coronavirus, internat la Victor Babeș: Vorbim cu medicii la... telefon! Cu ce sunt tratati bolnavii? / Avem și reacția spitalului EXCLUSIV

Europa ar fi gestionat „catastrofal” întreagă situație de Coronavirus, concluzionează Traian Băsescu.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

„Mi s-a părut suspect modul în care Guvernul italian a anunţat începerea atacului acestui virus în Italia. În sezonul turistic, Italia a fost invadată de mii de chinezi. Au vrut să aibă festivalul de la Veneţia, acum pierd mii de cetăţeni”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Citeste si: Europa se cutremură. 475 de morți, într-o zi, din cauza COVID-19. Doar în Italia

 

Traian Băsescu critică planul lui Orban. Doar Armata ne salvează?

Fostul preşedinte a criticat măsurile aplicate de Guvernul României după decretarea stării de urgenţă din cauza crizei generate de epidemia de coronavirus.

„Măsurile aplicate de Guvernul României sunt prea slabe. Este nepermis că ştiu că în mediul rural nu se aplică izolarea. Este nepermis că ştim că nu se aplică decretul de instituirea stării de urgenţă şi cârciumile stau deschise bine mersi. Guvernul să scoată armata în mediul rural pentru implementarea propriilor dispoziţii”, a precizat europarlamentarul.

„Vor fi în stare să pună ordine. Armata are şi o poliţie militară puternică. Această soluţie trebuie aplicată rapid”, a spus fostul preşedinte al României.

„O să ne trezim într-o situaţie de dezastru. Comisia Europeană, la ultimul consiliu, a elaborat modificări la reglementările în vigoare pentru a fi mai uşor de acordat ajutorul marilor companii. Se bazează domnul Cîţu pe credite garantate guvernamentale pentru IMM_uri. Este o jumătate de eroare”, a mai spus Băsescu.

Urmatorul articol
Citește și:

Drama infinită pentru familia lui Ramon, fostul concurent de la Masterchef, mort în Germania! ”Copilașii nu au apucat să-și ia rămas bun”

Doi morți în Republica Dominicană de la COVID-19! Se închid granițele! Ce se întâmplă cu Survivor România?

Viața cu COVID-19! Mărturiile dureroase ale pacientului numărul 2 cu coronavirus: "Coșmarul e psihic, să-i infectez pe cei dragi a fost ultimul lucru care mi-aș fi dorit...

Italia a ajuns țara cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19. În total, 3.405 oameni au murit

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies