Armin Nicoară și Claudia Puican, lună de miere! ”Dacă tot am ratat căsătoria, măcar asta să facem”

Claudia Puican, frumoasa iubită a ”Regelui Saxofonului” din Banat este, în această perioadă, răsfățată până peste poate de Armin Nicoară, cei doi plecând în Turcia, locul în care vor să se căsătorească.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Armin Nicoara
Armin Nicoara, Regele Saxofonului din Banat


In articol:

Și, chiar dacă încă nu s-au căsătorit, Claudia Puican și Armin Nicoară au recunoscut, în exclusivitate pentru WWObiz.ro, că, de fapt, vacanța lor din Belek este, de fapt, luna de miere.

Citeste si: Armin Nicoară, ”școlit” de Florin Salam! Ce l-a învățat ”Regele Manelelor” pe ”Regele Saxofonului”! Video

Citeste si: Șoc în showbiz! Au apărut la TV împreună, iar acum Armin Nicoară și Claudia Puican s-au despărțit! ”Mi-am luat hainele și am plecat de acasă”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Armin Nicoară, pus la colț! Dezvăluiri incredibile despre nunta ”Regelui Saxofonului” cu Claudia Puican

”Dacă tot am ratat căsătoria, măcar asta să facem, să facem o lună de miere”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară. Mai mult chiar, ne-a recunoscut Armin Nicoară, perioada pe care o petrece în Turcia cu Claudia Puican, iubita lui, este una în care vrea să îi demonstreze cât de mult o iubește. ”Am decis ca vacanța asta să fie doar pentru claudia, să îi arăt, cu adevărat, că pot fi un bărbat responsabil, un bărbat care să îi fie bun de pus pe rană... Claudia m-a îngrijit de-a lungul întregii pandemii, ea a avut grijă de mine, ea mi-a salvat viața, ea s-a ocupat ca eu să trec cu bine peste nenorocirea asta cu coronavirus, acum este, însă, rândul meu. Așa că, fără glumă, am grijă să se simtă ca o prințesă în luna de miere a noastră. Poate, dacă erau alte condiții, la ora asta eram căsătoriți, dar noi am stabilit că, atunci când facem nuntă, va fi o nuntă ca-n povești, cu lume multă, o petrecere cum nu s-a mai văzut în Timișoara. Chiar dacă nunta o vom face, așa cum sugerează tata, în Turcia”, ne-a mai spus Armin Nicoară.

Armin Nicoara
Armin Nicoara a fost rasfatat de Claudia Puican

Și, mai mult decât atât, Armin Nicoară ne-a demonstrat că el chiar nu glumește. Așa că, din imaginile care au ajuns în posesia reporterilor WOWbiz.ro, se poate vedea cum ”Regele Saxofonului” își alintă prințesa. Și, printre sticle de șampanie, căpșuni, frișcă și alte nebunii, cei doi artiști se bucură la maximum de vremea frumoasă, au chef de cântat și, mai mult chiar, se pupă toată ziua, ca doi îndrăgostiți de liceu. Iar ceea ce e de remarcat este că frumoasa Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, arată mai bine și este mai zâmbitoare ca niciodată.

Luna de miere, după o ceartă epocală între Armin Nicoară și Claudia Puican

 

Așa cum se întâmplă de obicei, într-o relație care durează deja de mai bine de doi ani, între Armin Nicoară și Claudia Puican au existat și mici ”frecușuri”. Iar de curând, cei doi s-au certat suficient de tare încât Armin Nicoară să părăsească casa Claudiei Puican, reluarea relației lor fiind, însă, o certitudine încă de când au fost, împreună, în studioul WOWbiz.ro. ”Împăcarea a fost dulce” a recunoscut Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară.

Galerie foto 
Citește și:

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Bianca Rus a dispărut timp de trei luni, după operația de micșorare a stomacului! A dezvăluit abia acum ce s-a întâmplat

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”. Cemre si Nedim dau lovitura de gratie familiei Karacay

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies