Aroganţa Dianei Senteş după ce s-a întors de la Exatlon! Războinica a făcut un gest controversat de cum a ajuns acasă

Diana Senteş a fost, cu siguranţă, una dintre Războinicele care şi-au lăsat amprenta asupra acestui sezon al Exatlon România, măcar pentru că a fost una dintre concurentele care au creat controverse cât se poate de serioase în echipa albastră.

Autor: Calin Perian

„Numele meu este Diana, am 28 de ani, mă bucur foarte mult să am onoarea să particip la concurs. În prezent sunt antrenor într-un club din Bucureşti, unde predau şi clase de aerobic şi Pilates… Consider că trebuie să stai foarte bine cu pisihicul şi mai am un pic şi fac 30 de ani şi mi-am dorit să îmi fac mie acest cadou”, a spus Diana Senteş în momentul în care a ajuns în Republica Dominicană, la Exatlon.

Doar că, încă de când a intrat în concurs, Diana Senteş a stârnit tot felul de comentarii din partea colegilor de echipă, care au spus exact ce gândesc despre ea.

„Numai să o văd cu genele alea, că ii cad genele din ochi, fără şampon, fără prosop”, a comentat Simi despre Diana.

Prima impresie pentru mine, cele 15-16 secunde mi-au creat o imagine despre ea şi nu e foarte bună. A venit cu o altă mentalitate. Eram perfecţi până să vina ea”, a spus şi războinicul Iulian Pîtea.

Iar de atunci, Diana a fost motivul scandalurilor din echipa Războinicilor, fiind văzută ca punctul slab al echipei. Şi, la un moment dat, Diana a decis să abandoneze concursul, anunţul fiind făcut de Cosmin Cernat, fără prea multe detalii.

Întoarsă în România, frumoasa Războinică a decis însă să le dea peste nas tuturor celor care au ironizat-o de-a lungul concursului. Aşa că, primul drum pe care l-a făcut a fost la un salon de înfrumuseţare, loc în care avut grijă să facă şi o mică aroganţă. Mai exact, şi-a refăcut genele false, lucrul care i-a deranjat atât de mult pe foştii ei colegi de la Exatlon România.

De altfel, pe lângă faptul că şi-a ”refăcut” genele, Diana, la întoarcerea în ţară nu le-a rămas datoare foştilor colegi, ea vorbind despre motivele pentru care a abandonat competiţia explicând faptul că Razboinicii au împins-o în această direcţie.

Ce am învăţat eu, până la vârsta asta, este că, în momentul în care eşti într-un loc unde nu primeşti aprecieri, nu primeşti un sfat şi îţi dai seama că nu eşti dorit acolo, trebuie să pleci. Nu ştiu ce înseamnă echipă. Eu cred că uneori uităm pentru ce plecăm într-un concurs. (…) Noi nu mai eram umani şi nu mai ştiam să împărţim o banană, să ne susţinem atunci cand pierdem  si cel mai uşor era să îl călcam pe cap pe cel mai slab si să uităm să fim oameni. Asta a fost cea mai tristă parte şi asta m-a facut să îmi dau seama că nu mai este acolo locul meu”, a spus Diana, imediat după ce a aterizat în România.

Diana Senteş s-a iubit cu Dani Oţil

Diana este antrenor de fitness, aşa că are un trup bine lucrat la sală. Este o figură cunoscută în lumea mondenă, apărând nu de puţine ori şi în presă. Totul a început în urmă cu vreo doi ani, când Diana Senteş a fost iubita lui Dani Oţil. A fost una din puţinele femei cu care Dani Oţil s-a afişat în public după despărţirea de Mihaela Rădulescu. Deşi între Diana şi Dani Oţil nu a fost o relaţie prea lungă, cei doi au fost surprinşi de mai multe ori împreună, în ipostaze tandre.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Senteş a ajuns în România! Dezvăluiri şocante despre echipa Războinicilor: „Noi nu eram umani. Cel mai uşor era să îl călcăm pe cap pe cel mai slab”

Adevărul despre plecarea Dianei Senteş de la Exatlon. Ce a determinat-o pe războinică să abandoneze competiţia | DEZVĂLUIRI

Adevărul despre abandonul Dianei Sentes de la Exatlon! Gestul controversat al fostei Războinice în duelul cu Simi: "De asta era ofticată"

6 zodii vor fi pe culmile fericirii. Balanțele vor găsi soluții ingenioase pentru a face bani mulți

Decizia nopții la KREMLIN! Omul lui Putin declară JIHAD: Ținte legitime pentru...

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Cea mai bună rețetă de iahnie de fasole. Ingredientele care îi dau un gust aparte

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies