Aroganțele lui Lino Golden! Cum l-a umilit pe Emanuel la Survivor Romania! ”Pe tine, te iau să dansezi pe 300 de lei la mine în clip sau pe aceiași bani să îmi speli mașina”

Aroganțele lui Lino Golden! Cum l-a umilit pe Emanuel la Survivor Romania! Solistul a avut replici acide la adresa celui care avea să ajungă în finală, Emanuel Neagu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Aroganțele lui Lino Golden! Cum l-a umilit pe Emanuel la Survivor Romania! Lino Golden, Jador și Mario Fresh s-au distrat pe cinste sâmbătă seara într-un club din Mamaia. După seară de pomină, Jador și Mario Fresh au fost atacați de niște indivizi, în urma, spun sursele de la fața locului, a fițelor pe care ei le-ar fi făcut la fața locului.

Atitudinea trio-ului Lino-Mario-Jador nu pare, însă, să surprindă pe cineva, drept dovadă că Lino Golden nu a avut o imagine prea bună la Survivor România. Prezent în calitate de concurent la Survivor România, cântărețul nu s-a remarcat pe trasee, acolo unde a adunat victorii poate cât degetele de la o mână, ci mai degrabă prin atacurile verbale repetate la adresa adversarilor săi.

fara descriere

Aroganțele lui Lino Golden! Cum l-a umilit pe Emanuel la Survivor Romania! Lino a atacat-o și pe Lola, si i-a  zis că e”fată bătrână”

Aroganțele lui Lino Golden! Cum l-a umilit pe Emanuel la Survivor Romania! Dacă despre Lola, concurenta ce avea să devină prima finalistă, a spus că este o ”fată bătrână!” și a jignit-o în concurs, în ciuda faptului că echipa lui pierdea punct după punct în fața războinicilor, ei bine, la adresa lui Emanuel Neagu, unul dintre cei puternici, dacă nu cel mai puternic concurent din concurs, a fost și mai virulent.

Citeste si: Sora lui Iancu Sterp e gravidă și va naște în curând! Culiță și-a anunțat mama: “Știu că îți dorești și nepoți, dar am așa o presimțire că nu mai durează mult și vei avea!”

Citeste si: Iancu Sterp Survivor, din nou acasă la Emy Alupei! Au petrecut noaptea împreună după ce au mers ca doi îndrăgostiți la restaurant

Citeste si: Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

fara descriere

Lino Golden, aroganțele cu care l-a umilit pe Emanuel la Survivor! ”Este adevărat”

Aroganțele lui Lino Golden! Cum l-a umilit pe Emanuel la Survivor Romania! Toți iubitorii show-ului de supraviețuire au condamnat felul în care Lino Golden, prin aroganțele afișate, l-a umilit pe Emanuel la Survivor. Este de notrietate momentul în care i-a spus dansatorului că îl ia în clipul lui pe 300 de lei și apoi, a avut o remarcă și mai dură. ”Îți dau aceeași bani și să îmi speli mașina”, au fost cuvinte băiatului de aur a lui Alex Velea, lucru ce a stârnit furia fanilor emisiunii, care nu l-au agreat în concurs, drept dovadă, nici nu a fost votat pentru a rămâne în Republica Dominicană atunci când a fost nominalizat în Consiliu.

fara descriere

Aroganțele lui Lino Golden! Cum l-a umilit pe Emanuel la Survivor Romania! Emanuel însă avea să explice, zilele trecute la WOWbiz.ro că el a trecut peste ironii și nu l-au deranjat, mai ales că avea să ajungă în finală dând dovadă de caracter, bun-simț și valoare pe probe. ”Este adevărat, poate, atunci, m-au deranjat afirmațiile lui Lino, însă până la urmă, este adevărat, noi, dansatorii, pe banii ăștia mergem în videoclipuri, iar în privința autoturismului, să i-l fac lună, OK, aș fi făcut-o și pe asta pe mărunțișul respectiv….Până la urmă, munca este cinstită. În fine, așa a vrut el să mă trateze, să fie sănătos, eu mi-am văzut de treabă și am ajuns în finală, el, în schimb, a plecat rapid acasă”, a declarat războinicul la ”Ștafeta mixtă!”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate