Arsinel isi pierdea cumpatul cand cineva o atingea pe Stela Popescu. "Cum sa faci asa ceva? Normal ca saream sa o protejez!". Cei doi au avut si experiente neplacute cu fanii din Diaspora. EXCLUSIV!

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au format un cuplu magistral pe scena timp de 40 de ani. Actorii au reusit performanta de a se mentine patru decenii "pe val" si au cucerit si generatiile tinere. Au facut istorie, dar din pacate jumatatea feminina a plecat fulgerator dintre noi.

Autor: Lili Lascar

 

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au facut o echipa formidabila pe scena si nu putini au fost aceia care au banuit ca evidenta chimie dintre ei s-a extins dincolo de sfera profesionala. Amandoi au tinut insa sa precizeze ca au fost doar foarte buni prieteni si ca au avut alte jumatati pe plan sentimental.

 

 

" E fireasca tentatia publicului sa traga astfel de concluzii atunci cand ai o partenera atat de frumoasa si talentata. Spun ca e sotia ta sau alte ganduri nastrusnice. Am avut o relatie de camaraderie, strict profesionala. Ea a fost casatorita cu un om minunat, Puiu Maximilian, cel care a oferit osanza cuplului nostru pe scena. Eu sunt insurat de 51 de ani, cu o doamna minunata, care mi-a daruit doi copii.", a declarat Arsinel.

Citeste si: Adevarul despre relatia dintre Stela Popescu si Alexandru Arsinel! Sunt si iubiti, nu doar parteneri de scena? Cum le raspund celor care au spus despre ei ca ar forma un cuplu, dar si celor care sustin ca se urasc! EXCLUSIV

Cu toate acestea, maestrul a recunoscut ca era protector cu regretata lui colega. In Diaspora, cei doi erau foarte bine primiti, dar se mai gaseau si fani excesiv de entuziasmati care tipau in urma lor si incercau sa-i atinga.

 

" Reactii ostile am avut eu fata de romani cand am auzit pe strada "Stelooo! Stelutooo! Ce faci ba? Arsinele? Arsineleee!" Si mai ales cand cineva voia sa o atinga pe Stela imi pierdeam cumpatul.

Cum sa faci asa ceva? Normal ca saream sa o protejez. Foarte greu vom putea repara ce-am stricat in Europa. Nu toti compatriotii nostri din Diaspora sunt insa o rusine.", spunea marele actor in urma cu ceva timp.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies