Arthur de la Ceptura a rămas fără curent și a legat prizele la o baterie! Cum arată casa ”inteligentă” a celebrului personaj?

Celebrul Arthur de la Ceptura se întoarce, de data aceasta cu alte aventuri.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Vă mai aduceți aminte de Arthur de la Ceptura, bărbatul care a reușit să-și demoleze singur casa pentru că a vrut să-și facă discotecă înauntru și a dat jos stâlpii de rezistență. Ei bine, Arthur s-a întors și e la fel de ”inovativ”.

fara descriere

Arthur de la Ceptura a reușit să-și reconstruiască, cu chiu cu vai, casa. Aceasta nu arată în nici un caz ca înainte dar măcar proprietarul se poate mândri că are un acoperiș deasupra capului. Arthur și-a vopsit pereții roz și și-a tras o instalație de soonorizare formată din mai mulți sateliți de la un sistem audio pentru calculator, pe care i-a prins de pereți. Muzica o pune de pe o tabletă și e foarte fericit. Ba chiar și-a făcut și o iubită, care însă nu apare lângă el pe Youtube.

fara descriere

Problema este că Arthur a rămas fără curent, după ce a fost decuplat de la sistemul energetic, probabil pentru neplată. Acest lucru nu l-a descurajat deloc pe Arthur al nostru, care a găsit imediat o alternativă. Ce-i drept, destul de periculoasă, judecând după antecedentele sale.

Citeste si: Viorica de la Clejani, in vizita la Arthur de la Ceptura! Ramona, iubita lui, statea sa nasca, iar artista a facut un gest uluitor

Citeste si: Regele Arthur de la Ceptura are iubita, un copil, inca unul pe drum, dar a ramas la fel de zurbagiu! Si-a construit o camera si ne-a invitat sa vedem ce mai face

Citeste si: Arthur de la Ceptura se teme pentru iubita lui! Ramona e internata in spital: “Nu-si mai simte partea dreapta, mana si piciorul” – Afla detalii

Citeste si: Arthur de la Ceptura se teme pentru iubita lui! Ramona e internata in spital: “Nu-si mai simte partea dreapta, mana si piciorul” – Afla detalii

Arthur vede filme în grădină

fara descriere

Arthur de la Ceptura a cuplat cablurile de curent la două baterii de mașină pe care le-a primit de la un prieten. A reușit acest lucru după ce a gțndit singur un circuit care să-i asigure voltajul și amperajul necesare. Cum a reușit acest lucru, nu știm, cert este că bărbatul a avut parte chiar și de beculețe de Crăciun care au funcționat. Bonus: el și-a luat și două televizoare, din care unul îl ține afară, pentru a urmări filmele din grădină.

fara descriere

Dacă e să vorbim de confort cu bani puțini, Arthur de la Ceptura este clar campion. Rămâne de văzut cât o să țină toată nebunia, pentru că este deja clar că lui Arthur îi place să trăiască periculos!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate