Artist din România, găsit spânzurat de pod! Colegii sunt în stare de șoc

Un tânăr artist a fost găsit spânzurat în această dimineață. Cine este acesta și ce spun colegii lui.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Familia, colegii de clasă și prietenii sunt în stare de șoc, după ce un tânăr în vârstă de 17 ani a decis să își pună capăt zilelor pe podul de la Mărăcineni, din județul Buzău.

Alarma a fost dată în urmă cu câteva ore, atunci când mai multe persoane au observat că un tânăr atârnă în gol pe podul de la Mărăcineni.

În scurt timp, s-a aflat identitatea acestuia. Este vorba despre un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la Liceul de Arte din Buzău, la clasa de canto popular. Adrian Blidaru era considerat un elev cu mare potențial în muzia populară și adesea era invitat să cânte la diferite festivaluri și evenimente

Citeste si: ULTIM MOMENT! "Mihai Constantinescu a ieșit din comă"! Ce spun apropiații artistului aflați la Spitalul Floreasca

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Uber ar putea dispărea de joi din România!

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă au văzut-o pe micuța Leah: "Seamănă cu frații ei! Uite ce năsuc are!"

Adolescentul era de loc din satul Plaiul Nucului, comuna Lopătari, și locuia în Buzău cu chirie alături de fratele mai mare, iar până în prezent nu se știe de ce a decis să facă acest gest extrem.

Ce spun colegii adolescentului

„Nu a venit azi la școală. I-am recunoscut hainele din fotografie, dar nu și chipul. Mai avem o mică-mică speranță să nu fie el”, au spus colegii.

Nu-mi vine să cred. Îl știam băiat talentat și serios. A învățat la noi la școală la Poiana Nucului. Cânta în fiecare an la sărbătoarea comunei noastre. Doamne ferește. Să vedem cum putem ajuta familia”, a spus și Vasile Lefter, primarul din Lopătari.

Nu-mi vine sa cred…Dumnezeu sa te ierte suflet bun ! O să imi aduc aminte mereu de tine …baiatul acela zambitor care mereu ma facea sa rad …colegul meu de banca . Te iubesc si te voi iubi mereu prieten drag!” – Elena Oncioiu, colegă de bancă.

În luna aprilie, un alt bărbat a decis să își pună capăt zilelor pe acest pod. Atunci, cetățeanul austriac în vârstă de 47 de ani, posesor al unei averi considerabile, a decis să se sinucidă în același mod ca tânărul în vârstă de 17 ani. Acesta era logodit cu o româncă și urma să facă nunta.

 

Vezi aici cum a fost găsit tânărul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate