Așa arată casa lui Culiță Sterp de lângă Hațeg! La intrarea în vilă, Culiță și Iancu sunt ”zugrăviți” pe perete în mărime naturală! FOTO EXCLUSIV

Culiță și Iancu Sterp, personaje principale în casa ”Puterea dragostei”, sunt originari din satul Tuștea (județul Hunedoara).

Autor: Petru Luca

In articol:

Culiță și Iancu Sterp, personaje principale în casa ”Puterea dragostei”, sunt originari din satul Tuștea (județul Hunedoara). Cum și Culiță, și Iancu, au îmbrățișat cariera de interpreți de muzică populară, cei doi sunt foarte iubiți la ei acasă, toată lumea având numai cuvinte de laudă despre cei doi.

Satul Tuștea, care numără doar 261 de locuitori, este parte a comunei General Berthelot și este amplasat nu departe de orașul Hațeg.

Citeste si: Secretele unei petreceri în familie! Cum a fost umilită Carmen de la Sălciua la cununia surorii lui Culiță Sterp

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj șocant pe internet, după ce s-a împăcat cu fostul soț, Culiță Sterp: „Să faci sex e...”

Casa familiei Sterp este indiscutabil în centrul atenției, mai ales că pe peretele exterior al vilei tronează o imagine în mărime naturală cu Culiță și cu Iancu, îmbrăcați ca niște ciobani care au grijă de turma lor!

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Vila familiei Sterp, aflată în grija mamei fraților, este o clădire impunătoare, construită în stilul unei pensiuni de munte, cu etaj, cu mult lemn și câteva corpuri distincte, care închis o grădină cu flori și pomi fructiferi.

În altă ordine de idei, toți sătenii din Tuștea sunt mulțumiți că certurile au rămas în urmă între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, cei doi alcătuind cuplul perfect în opinia vecinilor lui Culiță. 

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, iubire cu năbădăi 

În timpul divorțului dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost câteva episoade cât se poate de urâte.

Startul a fost dat de fostele cumnate ale lui Carmen de la Sălciua, și de rudele lui Culiță Sterp, cu toții susținând că cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere nu i-ar fi fost fidelă artistului. Mai exact, susțineau cu toții că, de fapt, ea ar fi greșit în fața lui Culiță Sterp după ce s-a cuplat cu Cosmin Isăilă, cel mai bun amic al acestuia.

Doar că, la acea vreme, Carmen de la Sălciua se apăra susținând că marele cuceritor Culiță Sterp ar fi călcat deja strâmb, aducând în discuție un moment în care acesta ar fi fost prins în compania unei domnișoare apetisante, din zona Banatului, cu care s-ar fi iubit nu una sau două nopți, ci mult mai multe. Mai mult decât atât, artista a explicat și cum s-a ajuns în această situație.  ”Să nu uităm, eu aflasem că el m-a înșelat la o lună de la nuntă. Am zis să trec peste ce s-a întâmplat, dar, cu timpul, s-au tot adunat. De pildă, eu cântam într-un restaurant, iar el era cu altă femeie, în fața restaurantului, în mașina mea. Am și vorbit cu fata care și-a asumat rolul de amantă. Ce era să fac? Să divorțez? Aveam o lună de la nuntă, recunosc că mi-a fost rușine de gura lumii, mi-era că mă fac de râs. Dar, până la urmă, tot la divorț am ajuns. Și nu, eu nu l-am înșelat niciodată. Cât am fost cu el, până când am decis să ne despărțim definitiv, nu am fost cu alt bărbat”, ne-a mai spus, aproape plângând din cauza rușinii și a suferinței, Carmen de la Sălciua.

Normal, în discuțiile cu privire la care ar fi fost mai fidel, care ar fi greșit primul, au apărut și dovezi care mai de care mai... fierbinți. Astfel, dacă Carmen de la Sălciua s-a abținut să aducă dovezi împotriva lui Culiță Sterp, preferând să îl facă praf doar în discuții, în presă, cu ceva timp în urmă au apărut chiar și iamgini cu frumoasa artistă goală. Ba chiar, susțineau unii la acea vreme că imaginile cu pricina ar fi fost recente și, mai mult decât atât, ar fi avut destinatari alți bărbați în afara lui Culiță Sterp.  ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua, în perioada divorțului de Culiță Sterp.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Carmen de la Sălciua, după ce artista a confirmat că s-a împăcat cu Culiță Sterp

Florin Salam, gest incredibil față de Culiță Sterp! De ce a pus ”Regele manelelor” mâna pe telefon și l-a chemat, de urgență, la el

Ce frumoși sunt! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, pozați împreună la nuntă!

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

3000 de rachete lansate către Israel. „Hamas desfășoară un atac intens”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies