Aşa arată casa părintească a lui Liviu Dragnea! Liderul PSD a moştenit casa din Pleaşov, a renovat-o şi a donat-o apoi fratelui său! Conform declaraţiei de avere a politicianului, casa are 1626 de metri pătraţi! FOTO

Părinţii lui Liviu Dragnea sunt originari din localitatea Pleaşov, din judeţul Teleorman. Liderul PSD a copilărit aici şi a renovat casa uriaşă în care acum locuieşte o verişoară de-ale lui.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Liderul PSD Liviu Dragnea (62 de ani) s-a născut în comuna Gratia (judeţul Teleorman), dar a copilărit în satul Pleaşov, comuna Saelele (Teleorman), aşezare amplasată la 152 de kilometri de Capitală şi la doar 15 km de Turnu Măgurele. ”El aici a crescut de mic, că de aici sunt de loc părinţii lui”,  ne-au povestit vecinii de la ţară ai celebrului politician.

După moartea părinţilor săi, Liviu a moştenit casa din sat, pe care a avut grijă să o treacă în declaraţiile de avere din 2008 şi din 2009. ”Casă locuit comuna Saelele, sat Pleaşov, suprafaţă 1626 mp, cotă parte 100%, mod dobândire - act succesiune”, aşa apare casa din Pleaşov în documentele semnate acum 10 ani de actualul şef al Camerei Deputaţilor. Imobilul uriaş, cu o curte mare şi încărcată de pomi fructiferi şi flori, este un pic retras de la drum, fiind însă vizibil datorită dimensiunilor de pe două laturi ale şoselei. 

Citeşte CONTINUAREA pe ştirilekanald.ro! 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate