Așa arată Iancu Sterp dezbrăcat! Concurentul de la Puterea Dragostei încinge mințile domnișoarelor

Iancu Sterp este pasionat mai mult de sport, iar din imaginea postată se poate observa cât de bine arată concurentul de la Puterea Dragostei!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Iancu Sterp, noul concurent de la Puterea Dragostei, a postat pe social media o fotografie care a ”încins” mințile domnișoarelor! Uite cum arată fratele artistului Culiță Sterp dezbrăcat.

Așa cum a și mărturisit încă din primele minute în casa Puterea Dragostei, Iancu Sterp este pasionat mai mult de sport, spre deosebire de Culiță, fratele lui, care este pasionat de muzică.

fara descriere

Ce legătură are Simina cu fratele lui, Culiță Sterp

Iancu Sterp, fratele artistului Culiță Sterp, a făcut primii pași în Casa Puterea Dragostei. Mai mult decât atât, pare-se că fratele cântărețului a primit foarte multe întrebări din partea fetelor. Mai mult decât atât, Simina a reușit chiar să îl uimească pe Iancu, ba chiar și pe colegele sale din emisiune.

”Îl cunoașteți pe Culiță, nu?”, a spus Iancu.

”Da”, au spus fetele în cor în Casa Puterea Dragostei.
”Îl cunoșteam dinainte să cânte, în urmă cu trei ani”, a spus Simina.

”Eu sunt pe parte de sport mai mult. Am 21 de ani aproape. Eu nu am avut niciodată o iubită”

”Ești virgin?”, a întrebat Simona.

”Nu chiar. Ce directă ești. Nici nu sunt vreun profesionist. Când am aterizat azi de dimineață, vorbeam cu două prietene și îmi ziceau ”Simona aia e virgină, cu aia să te bagi!”. E visul meu. Nu glumesc. Noi avem din neam în neam, e tradiție de familie, animale. La o femeie mă atrage încrederea. Prima dată, clar, aspectul fizic. Dacă îți place mai departe, și caracterul, e combinația perfectă. Aparențele înșală. (...) Îl știam pe Jador de pe Youtube”, a continuat Iancu Sterp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate